Als ik op slot ben gezet door mijn sleutelhouder krijg ik zo nu en dan ook opdrachten die ik moet uitvoeren. Sowieso moet ik elke dag twee foto's opsturen waarin ik laat zien dat ik het kooitje draag:

 IMG_3442

Vandaag kreeg ik de opdracht op te schrijven wat ik ervan zou vinden om een zware kuisheidsgordel (Carrtara) te dragen (Hij stuurde een voorbeeldfoto mee: 

IMG_3473

Mijn antwoord aan hem zal ik hieronder opnemen:

Hoe vind ik het om een zware kuisheidsgordel te dragen?

Dat was de vraag die ik voor vandaag moet beantwoorden. Daarbij heeft u een foto meegestuurd van een Carrara waarbij de ballen vrij zijn maar de lul opgelopen zit. Het is een spannend plaatje maar eigenlijk doet deze zware Carrara mij niet zo heel veel. Ik heb er ook wel eens eentje gepast van een vriend (een volledig gesloten Carrara). Ik vind de kooitjes van Steelworxx die ik nu steeds draag veel fijner om te dragen en eigenlijk ook veel spannender. 

 

Ik denk dat het mij niet primair om het dragen van het kooitje gaat (hoewel het wel een essentieel attribuut is) maar om het feit dat mijn sleutelhouder controle over mij heeft. Hij bepaald of ik mag klaarkomen maar hij zou veel meer kunnen bepalen. Dat gebeurt ook: ik moet taken uitvoeren. Dus simpelweg dat iemand anders voor mij bepaalt en daarbij tegelijkertijd mij kan (en zal) vernederen, daar zit voor mij de grootste kick in. Dat wil overigens niet zeggen dat wanneer u mij opdraagt een dergelijke kuisheidsgordel een tijd te dragen, ik dat zal (moeten) doen. Op dit moment zou ik echter nog liever een nieuwe kooi van Steelworxx willen waarvan de cockring een maat kleiner (nu heb ik 4.2 cm) is en de kooi zeker een cm korter is (nu heb ik 5.5 cm). Dat zou betekenen dat ik nog minder ruimte heb ik de kooi en er helemaal geen 'groeimogelijkheden' meer zijn. Dat vind ik wel een spannend idee.