WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Laatste topics

Topic-icon Een verhaal-voorbeeld van kuisheid.

  • lise
  • lise's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Website Admin
  • Website Admin
Meer
12 jaren 7 maanden geleden #181 door lise
Een verhaal-voorbeeld van kuisheid. werd gestart door lise
Nu je hier zo bent aangekomen zul je waarschijnlijk al enige kennis hebben van wat kuisheid precies inhoudt. Maar toch even een introductie met wat voorbeelden:

"Om maar bij het begin te beginnen, wat is kuis of kuisheid nu precies? Kuis betekent 'schoon' of 'zuiver'. Onze Belgische vrienden gebruiken het woord 'kuisen' nog steeds en betekent schoonmaken of reinigen. Ooit hebben mensen bedacht dat je op seksueel gebied ook 'vies' kunt zijn. Je bent dan vies als je seks hebt gehad. Het is ook al enige tijd geleden dat seks maatschappelijk niet geaccepteerd was en dus als 'vies' werd bestempeld.

In vroeger jaren is ooit een eerste kuisheidsgordel gemaakt. Dit is waarschijnlijk verzonnen door iemand die het nodig vond de seks bij anderen onmogelijk te maken. De verhalen gaan dat ridders hun vrouwen een kuisheidsgordel omdeden en zelf op pad gingen met de sleutel. Wat wel zeker is, dat in de psychiatrie kuisheidsgordels bij vrouwen werden gebruikt die 'overmatig' masturbeerden. De kuisheidsgordels die toen werden gemaakt waren voornamelijk van metaal en werd afgesloten met slot, waarvan de sleutel in het bezit was van iemand anders.

Voor kuisheid kun je zelf kiezen, hiervoor heb je tenslotte geen kuisheidsgordel nodig, maar er kan ook enige dwang zitten achter kuisheid. Iemand die zich niet kuis wil houden kan dus in een kuisheidsgordel opgesloten worden door iemand. Dan heb je geen keuze en moet je je lot maar doorstaan. Vroeger gebeurde dat vaker dan nu, tenminste in Nederland. Niemand weet hoe deze kuisheidsgordel in andere landen nog wordt gebruikt, legaal of illegaal. Gelukkig is het maatschappelijk steeds minder geaccepteerd dat iemand zomaar de (seksuele) vrijheid van een ander kan gaan bepalen. Hier zijn (overheids-) instanties voor. Helaas gebeurt het op vele manieren nog dat mensenrechten worden geschonden en worden er nog steeds vele mensen in hun vrijheid beperkt.

Stel je voor, je hebt een vriend of vriendin en ineens vind iemand dat je in een kuisheidsgordel op slot moet en voor je het weet zit je op slot. Ieder mens heeft seksuele driften en die kun je niet uitschakelen, die blijven altijd bestaan. Bij seksuele onthouding word deze behoefte vaak alleen maar groter en groter. Bij zommige mensen dooft het seksuele verlangen ook uit naarmate ze langere tijd geen seks hebben. Bij mannen 'dringt' de seksuele behoefte op den duur steeds meer, doordat het lichaam van nature iets 'kwijt moet'. Maargoed, daar zit je dan, opgesloten in je kuisheidsgordel naast je vriend of vriendin. Je word seksueel opgewonden maar je kunt er niks mee. Een paar dagen zou misschien nog wel te overleven zijn, maar op den duur gaat het je opbreken in je kuisheidsgordel. Maar zolang de persoon die de sleutel heeft je niet bevrijd uit je kuisheidsgordel heb je geen keuze dan het opbreken te accepteren. Je gaat het gevecht aan met je kuisheidsgordel en probeert in al je opgewondenheid te ontsnappen, maar dat lukt niet. Je word steeds aggressiever en probeert steeds meer geweld te gebruiken om ook maar een vinger daar te krijgen waar je die zo verlangt. Maar dat is onmogelijk, maar het drijft je zo ver dat je het blijft proberen ook al weet je dat het geen enkele zin heeft. Je probeert, hoe moeilijk het ook is, je vriend of vriendin wel aan haar trekken te laten komen. Machteloos kijk je toe hoe je partner keer op keer klaarkomt door jou. Je gaat bijna kapot in je kuisheidsgordel en je houdt het gewoon niet meer vol. Je moet er gewoon uit! Maar dat kan niet, want je hebt het sleuteltje niet. Je partner begint op den duur het seksuele contact te missen en klaagt hierover bij je. Zo graag zou je uit die gordel willen, maar je bent kansloos.

Je smeekt de persoon die je lang geleden opgesloten heeft in je kuisheidsgordel voor de zoveelste keer of je eindelijk bevrijd mag worden. Deze persoon geeft je de opdracht naar hem toe te komen samen met je vriendin. Je vriendin moet gekleed in een sexy outfit. Daar sta je dan bij je 'sleutelhoud(st)er'. Als je oog op je vriendin valt zie je dat ze enorm sexy en aantrekkelijk is en je zou kruipen om weer eens seks met haar te hebben. De sleutelhoud(st)er heeft het sleuteltje beet en geeft je de opdracht je vriendin te bevredigen. De sleutelhoud(st)er bevredigt zich op het aanzien van jouw frustratie en geniet hiervan. Ook zie/voel je je vriendin tot een hoogtepunt komen. Je denkt dat je gek word van lust, maar dat blijkt te kloppen. Je verliest al je eigenwaarde en je doet alles wat je word opgedragen. Je bent bereid te kruipen achter het sleuteltje aan dat de sleutelhoud(st)er genietend over de grond laat glijden aan een touwtje, ook al zou de kans nog zo klein zijn dat het je vrijheid op zou leveren. Je laat je vernederen en je ziet dat je sleutelhoud(st)er hier bijzonder van geniet, maar toch doe je het. Je partner komt al langer tekort en kan er niks aan doen. Maar je gaat samen met je partner weer naar huis, nog steeds netjes opgesloten in je kuisheidsgordel.....

Het is een heel erg gemeen fictief verhaaltje, gebaseerd op onvrijwillige kuisheid. Stel dat je zo masochistisch bent dat je nóg meer opgewonden raakt van het feit dat je machteloos in een potdichte kuisheidsgordel vast zit. En dat je, nu je op slot zit, eigenlijk het liefst de hele dag seks zou hebben met je partner omdat de seks nu iets is dat niet meer binnen je handbereik valt.

Je kunt ervoor kiezen om een kuisheidsgordel aan te schaffen voor jou of je partner om echt eens te voelen hoe dit gemis de behoefte doet groeien. Dit kun je voor een uur of een paar uur doen om hierna de snel opgelopen opwinding los te laten en er intens van te genieten. Dit kun je ook voor een paar dagen doen. Je kunt niet masturberen, ook al zou je nog zo graag willen. Je partner weet ook zeker dat je niet gesmokkeld hebt want die heeft de sleutels. Vol verlangen vrij je weer met elkaar, maar nog steeds in je kuisheidsgordel. Na een paar dagen word je los gemaakt en voel je hoe lekker het is de dagen opgehouden opwinding te kunnen laten gaan. Het is tenslotte voor velen een leuk spel om te spelen om je partner die in deze gordel op slot zit zo opgewonden mogelijk te maken. Machtsverschil tijdens de seks is doodnormaal, zoals handboeien bijvoorbeeld. Spannend en leuk. Een kuisheidsgordel is ook spelen met macht en dat kan heel opwindend zijn. Als je partner, die je op slot heeft gedaan, nu bijvoorbeeld voor iedere keer dat je hem of haar verwent je een cijfer geeft voor je verwennerijen en dat je dan pas los mag als je een voldoende krijgt. Zo ben je ook bereid veel meer geduld en aandacht te schenken aan je partner voordat je los mag. Je wilt het liefst alles de eerste keer gelijk helemaal goed doen en weer bevrijd worden uit je kuisheidsgordel. Maar je ontdekt waarschijnlijk hoe verrast je bent door de verborgen wensen van je partner. Je partner buit de macht lekker uit om zo lekker mogelijk te genieten van jouw afhankelijke positie. En dat is alleen maar goed. Je verkent elkaars grenzen weer opnieuw en taboes zijn er niet meer want je partner kan 'alles' van je eisen dus is de drempel ook nagenoeg verdwenen om verlangens bespreekbaar te maken. Zo kun je het natuurlijk ook afwisselen met elkaar om zo van twee kanten verdere grenzen te verkennen. Ideaal om eens in de vakantie te doen als je allebei vrij bent en de tijd voor elkaar hebt. Het is gewoon de durf om dingen te doen bij je partner die je zelf misschien niet zo lekker vind, maar als dat twee kanten op werkt en voor jullie beiden acceptabel genoeg blijft kan het alleen maar een positieve werking hebben...... "

En dat is waar dit forum precies over gaat, het spel van kuisheid dat op ontzettend veel verschillende manieren gespeeld kan worden. Het is en blijft tenslotte altijd een spel omdat vrijwilligheid de basis is voor het spel. Anders is het namelijk geen spel meer...

<!-- s:mrgreen: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif" alt=":mrgreen:" title="Mr. Green" /><!-- s:mrgreen: -->

Dit bericht is alleen ter verstrekking van informatie en niet een opening voor discussievoering. Discussies worden gevoerd in het [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=18]Gesloten-Forum[/e-url] en hier is registratie vereist. Je kunt, als je je niet wilt registreren ook een discussie openen in het sub-forum [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=11]Open-Discussie[/e-url]. Vertel in je bericht dan even op welk topic je reactie betrekking heeft.

Het onschuldige meisje dat alles bijbeent :)

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.119 seconden