WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Laatste topics

Topic-icon Teasen

  • lise
  • lise's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Website Admin
  • Website Admin
Meer
12 jaren 7 maanden geleden #183 door lise
Teasen werd gestart door lise
'Teasen' is een woord wat in context met kuisheid vaak in combinatie gebruikt wordt met 'Denial', dus "Tease and Denial". Vrij vertaald "Uitdagen en verbieden". Iemand die onthouding opgedragen heeft gekregen of een kuisheidsgordel draagt krijgt na verloop van tijd 'last' van steeds hoger oplopende seksuele spanning. Velen vinden het een spannend spel om de sub dan eens lekker extra opgewonden te maken. Er zijn op het net diverse verhalen te vinden waar subs hiermee tot het uiterste gedreven worden. Een voorbeeld hiervan is een mannelijke sub (met reeds ver opgebouwde spanning) met erg pijnlijke punten in zijn kuisheidsgordel die zijn Domina eens heerlijk uitgebreid seksueel bevredigt. De sub die tijdens het bevredigen van haar kronkelt van de pijn omdat deze zijn erectie nou eenmaal echt niet onder controle heeft, laat staan op zo'n moment.

Teasen kan ook als vernederingsaspect worden toegepast. Dit gebeurt vooral bij Cuckolding, de vrouw heeft seks met een andere partner en de man in kuisheidsgordel mag tijdens de daad netjes assisteren. Hij zit opgesloten in een kuisheidsgordel, maar Zij mag niets tekort komen. Het is een vrij heftig kuisheids-spel, zo heb ik althans vele verhalen hierover gelezen. Omdat de kuisheid van deze man hierbij ook nog eens op permanente basis is vastgesteld zal vroeg of laat zijn breekpunt bereikt worden. Het is in ieder geval een grenszoekende manier van het spelen van dit spel.

Op het internet zijn ook diverse sites die over "Tease and Denial" gaan, maar in het nederlands heb ik ze nog niet gevonden.


Dit bericht is alleen ter verstrekking van informatie en niet een opening voor discussievoering. Discussies worden gevoerd in het [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=18]Gesloten-Forum[/e-url] en hier is registratie vereist. Je kunt, als je je niet wilt registreren ook een discussie openen in het sub-forum [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=11]Open-Discussie[/e-url]. Vertel in je bericht dan even op welk topic je reactie betrekking heeft.

Het onschuldige meisje dat alles bijbeent :)

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.125 seconden