WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 42 gasten en geen leden online

Laatste topics

Topic-icon Sleutelhoud(st)er

  • lise
  • lise's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Website Admin
  • Website Admin
Meer
12 jaren 7 maanden geleden #184 door lise
Sleutelhoud(st)er werd gestart door lise
Wat als je nu als jongen/man/jongeman de stap hebt genomen om een kuisheidsgordel te kopen? Je moet toch iets aan met het sleuteltje. Er zijn verschillende manieren om de sleutel onbereikbaar te maken, zoals bijvoorbeeld de sleutel naar jezelf op te sturen. Dan kun je dus minimaal een dag jezelf niet bevrijden. Echt een slimme actie is dit niet. Het is dan nog handiger om bijvoorbeeld bij de bank een kluisje te huren en daar de sleutels in bewaren. Anderen gebruiken weer trucjes als invriezen in water, maar als de nood hoog is...... is de creativiteit nabij. <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Lachend" /><!-- s:lol: -->

Er zijn op het internet ook diensten te vinden waarbij een kluisje aan je pc wordt gekoppeld en via een programma je sleutel wordt beheerd. Meer info vind je onder [e-url=http://keysafe.org:81/faq.php]deze link[/e-url] (heb ik van de site van excolo)

Het is dan natuurlijk de kunst om een sleutelhoud(st)er te vinden. Niet zomaar een, maar iemand die je kunt vertrouwen als het je echt teveel wordt. Wees daarom zorgvuldig met het zoeken naar zo'n persoon. Op het internet leuren met: "Sleutelhoudster gezocht!" werkt dus niet. Benader een potentiƫle speelpartner daarom niet gelijk met wat je van hem of haar zou willen, maar probeer hierin net zo veel te investeren als een potentiƫle vanilla-partner (niet BDSM-partner). Veel mannen zijn helaas echter ongeduldig en slaan hiermee vrijwel altijd de plank mis. Bedenk je dat iemand altijd iets zoekt om te veroveren. Iemand mag zich dan wel sub/onderdanig voelen en graag ondergeschikt zijn aan een Dominant(e), maar zolang je nog niet aan iemand ondergeschikt bent ben je ook geen sub/slaaf. Als een 'subje' zich op een BDSM-bijeenkomst bijvoorbeeld ten opzichte van Dominant(e) onderdanig opstelt komt dit erg goedkoop over en is het voor niemand leuk om de macht over zo'n subje in handen te nemen. De ander is interessant voor het subje, maar het subje moet niet minder interessant zijn en blijven voor de Dominant(e).


Dit bericht is alleen ter verstrekking van informatie en niet een opening voor discussievoering. Discussies worden gevoerd in het [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=18]Gesloten-Forum[/e-url] en hier is registratie vereist. Je kunt, als je je niet wilt registreren ook een discussie openen in het sub-forum [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=11]Open-Discussie[/e-url]. Vertel in je bericht dan even op welk topic je reactie betrekking heeft.

Het onschuldige meisje dat alles bijbeent :)

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.113 seconden