WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 27 gasten en geen leden online

Laatste topics

Topic-icon Kuisheid bij mannen

  • lise
  • lise's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Website Admin
  • Website Admin
Meer
12 jaren 7 maanden geleden #185 door lise
Kuisheid bij mannen werd gestart door lise
Er zijn zowel kuisheidsgordels voor mannen als voor vrouwen, alleen bij mannen werkt het iets ingewikkelder. Een vrouw die in een kuisheidsgordel opgesloten zit kan hooguit enorm opgewonden raken op den duur maar hier blijft het bij. Hiermee willen we absoluut niet suggereren dat het voor vrouwen minder erg is om in een kuisheidsgordel op slot te zitten <!-- s;) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif" alt=";)" title="Knipoog" /><!-- s;) --> . Bij mannen werkt het op lichamelijk gebied wat lastiger, omdat er bij mannen een 'bepaalde productie' door blijft gaan. Het dragen van een kuisheidsgordel heeft daar natuurlijk geen invloed op. Bij mannen loopt de spanning hiervan op den duur tot een hoogtepunt waar hij niets mee kan. In een kuisheidsgordel kunnen zowel mannen als vrouwen nauwelijks klaarkomen, maar dit is niet uitgesloten. En als iemand in zijn kuisheidsgordel klaarkomt is dit vaak alleen maar een frustrerende gebeurtenis. Dit kan ook ongemerkt gebeuren in bijvoorbeeld de overbekende 'natte droom'. Maar dit kan ook het gevolg zijn van de tot een hoogtepunt gelopen spanning. Als er mannen zijn die na maanden uiteindelijk in hun kuisheidsgordel klaarkomen, stelt dit niet veel voor. Het is nauwelijks een orgasme te noemen, maar een hele kleine ejaculatie. De grootste druk wordt door het lichaam uiteindelijk 'verwerkt' en de verhalen dat het slecht is voor de gezondheid van mannen om klaar te komen is een fabeltje. Het is natuurlijk wel een mooi verzonnen excuus om toch even aan de trekken te komen, maar niet meer dan dat. Mocht blijken dat na een maand of 3 a 4 er op geen enkele wijze ejaculatie heeft plaatsgevonden, kunnen er ook alternatieve techieken toegepast worden zoals bijvoorbeeld 'melken'. Hier komen we later op terug <!-- s:) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif" alt=":)" title="Lach" /><!-- s:) -->.

Het komt er in ieder geval op neer dat ongeacht van welk geslacht je bent, het ontzettend zwaar is om een kuisheidsgordel te dragen. Je kunt 'er niet meer bij', wat op zich al een enorme beperking is. Het kan aan de andere kant wel een enorme kick opleveren, maar voor deze kick zul je in de breedste zin van het woord moeten 'lijden'. Dit kan de kick zijn van het opgesloten zitten in een kuisheidsgordel / het iemand laten dragen van een kuisheidsgordel op zich, maar velen beleven ook een kick door het enorme machtsverschil op zo'n gevoelige plaats.

Het spel van kuisheid is een element dat onder BDSM valt. Het is een spel van controle/macht dat vooral gebaseerd is op sadisme en masochisme, het spelen met controle en macht. Ondanks dat het het hier 'spel' word genoemd, zijn er mensen die het 'spel' 24/7 spelen en het een altijd aanwezig onderdeel in hun leven heeft.
Dit bericht is alleen ter verstrekking van informatie en niet een opening voor discussievoering. Discussies worden gevoerd in het [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=18]Gesloten-Forum[/e-url] en hier is registratie vereist. Je kunt, als je je niet wilt registreren ook een discussie openen in het sub-forum [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=11]Open-Discussie[/e-url]. Vertel in je bericht dan even op welk topic je reactie betrekking heeft.

Het onschuldige meisje dat alles bijbeent :)

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.116 seconden