WARNING! The forum will only function when logged in, otherwise you WILL get an error! I am sorry for the trouble. Please login here to use the (dutch) forum about chastity.

Laatste blogs

Forum problemen?

Please prove you are human!

Who's online

We hebben 438 gasten en geen leden online

Laatste topics

  • Geen berichten om weer te geven.

Topic-icon Touwtjes.tk

  • yentl
  • yentl's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Beheerder
  • Beheerder
Meer
11 jaren 10 maanden geleden #249 door yentl
Touwtjes.tk werd gestart door yentl
[e-url=http://www.touwtjes.tk] [/e-url]

"Wij zijn guilty^ (33) en pluu (26), althans onder die namen zijn we bekend in de bdsm-wereld en wonen in Den Haag

Touw

In onze BDSM lifestyle is touw en bondage een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Zowel het spelen met touw als het fotograferen van het resultaat is inmiddels van ons beide een grote passie geworden. Hoewel we nog steeds geregeld naar een zweep, plak of een stel klemmetjes grijpen, zijn we zo zoetjes aan toch voornamelijk met touw bezig. Touw is niet softer. Spelen met touw kan juist enorm hard zijn. En gevaarlijk. Daarom ook het advies om, als je je geinspireerd voelt door onze site, niet zomaar zelf aan de slag te gaan of dingen na te doen, maar om je er eerst goed in te verdiepen. We geven op deze site hier en daar uitleg, maar vooral een kijkje in onze bondage avonturen. Ook vind je in de links afdeling van ons forum verwijzingen naar diverse gratis en betaalde online bronnen en boeken die ingaan op allerlei aspecten van bondage, waaronder ook veiligheid.

Auteursrechten

Op deze site staan een hoop foto's, zowel van ons als van anderen. We verzoeken je respectvol met deze foto's om te gaan. Ze zijn uiteraard auteursrechtelijk beschermd, en we houden graag zelf in de hand waar we ze te zien zijn. Kijk ernaar, geniet ervan, maar verspreid ze niet verder. Als je ze aan iemand anders wilt laten zien, geef dan liever een link naar deze site.

Herkenning

Op veel foto's op onze site staan de personen onherkenbaar afgebeeld. Wij zijn in het dagelijks leven op zich redelijk open over wat we doen en houden het niet echt geheim. Maar we lopen er ook niet mee te koop. Als je toch ons of een van de andere modellen herkend hebt, hopen we dat je hun privacy respecteert. Als je vragen of opmerkingen hebt, mag je ons er ons er natuurlijk altijd op aanspreken.

guilty^ & pluu"


[e-url=http://www.touwtjes.tk/touwtjes.html]Bron[/e-url] dd. 22 oktober 2008

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.146 seconden