Wat is cuckolding?

More
14 years 3 weeks ago #189 by lise Lynn
Wat is cuckolding? was created by lise Lynn
Cuckolding is een term uit de wereld van het sadomasochisme, die is komen overwaaien uit de Verenigde Staten. Het woord wordt gebruikt voor een spel, voor velen ook een levenswijze, waarin van een (echt)paar de vrouw allerlei seksuele vrijheden heeft, die de man niet heeft. De man heeft in een cuckolding-relatie weet van zijn vrouws ontrouw.

In het algemeen is de vrouw in zo'n relatie dominant aan haar partner.

Cuckolding kent vele variƫteiten. Sommige daarvan zijn relatief zachtaardig; er zijn er ook die buitengewoon vergaand zijn. Zo zijn er stellen die hun plezier beleven in een parenclub en feitelijk niet verder gaan dan een eenzijdig soort swingen. Aan de andere kant van het spectrum zijn stellen die zover gaan dat de vrouw volledige controle heeft over haar partner. Het komt voor dat zij in zo'n geval een nieuwe partner heeft gekozen, die feitelijk haar (chronologisch) eerste partner heeft verdrongen. Niet zelden rest de cuckold in een dergelijke relatie de rol van slaaf of huisdier. Het komt voor dat de vrouw kinderen krijgt van haar nieuwe partner.

[e-url=http://nl.wikipedia.org/wiki/Cuckold]Bron[/e-url] Geraadpleegd op 10 oktober 2008

[e-url=http://hommage.a-madame.nl/mal.php?s=2&i=2&v=1&b=3&l=t]Hierbij een link naar een persoonlijke site die bijzonder diep ingaat op Cuckolding.[/e-url]


Dit bericht is alleen ter verstrekking van informatie en niet een opening voor discussievoering. Discussies worden gevoerd in het [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=18]Gesloten-Forum[/e-url] en hier is registratie vereist. Je kunt, als je je niet wilt registreren ook een discussie openen in het sub-forum [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forum/viewforum.php?f=11]Open-Discussie[/e-url]. Vertel in je bericht dan even op welk topic je reactie betrekking heeft.

Het onschuldige meisje dat alles bijbeent :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.121 seconds
Powered by Kunena Forum