Kuisheidsbroek oid voor in de nacht

More
4 years 8 months ago #7262 by Odan1
Hallo allemaal,

Na een tijdje aangemodderd te hebben met de vermaledijde cb6000, nu al ruim een jaar 'tevreden' met/in de Holytrainer 2.
Echter tijdens de nachtelijke uren toch niet kunnen wennen, en uiteindelijk vrouwlief gelukkig kunnen overtuigen om `s nachts deze te verruilen voor 'vast' liggen/slapen.

Maar gezien een vervelende schouderblessure n.a.v. een aanrijding een tijdje terug, hebben we ook besloten dat voorlopig achterwege te laten.

Nu ben ik al een tijdje aan het zoeken naar iets van een 'kuisheidsbroekje', wat minder beklemmend is maar toch mij belemmerd om aan het doe het zelf en te gaan.
Ik vond wel die pu leren (plastic dus) broekjes met wat vlechtwerk aan de voorkant, maar dat ziet er zo slecht uit en zal ook zeker niet voldoende afsluiten.

Iemand suggesties voor iets dergelijks?
Liefst niet iets wat mbv een ring achter de balzak geklemd wordt, want dat werkt voor mijn 'high & tight' hangende scrotum nog pijnlijker dan bij de rest of the guys....;-)

Thanks Odan

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #7268 by bondiaper
Replied by bondiaper on topic Kuisheidsbroek oid voor in de nacht
Dit zou een alternatief kunnen zijn: www.zwangsjacken.com/skavenshorts-pvc.html . Wel te gebruiken in combinatie met een luier.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.117 seconds
Powered by Kunena Forum