Middagje en avond ??

More
5 years 9 months ago #6942 by zois
Middagje en avond ?? was created by zois
Zo, de Dames gaan vanmiddag shoppen en vanavond naar de nieuwe 50 shades movie. Helaas mag ik deze keer niet mee. Maar ze hadden een ander idee. Ik heb vanmorgen het huis gestofzuigt, de was opgeruimd, en ze hebben me net "geholpen " met omkleden. Dus ik zit nu even dit te schrijven met luier,plastic broek en ivm de koude een hansop met voetjes en afgesloten rits op de rug. Als ik zo hiermee klaar ben even de theekopjes opruimen en dan krijg ik de klaargelegde hoofdkap op en wordt ik opgesloten.Tot ???
Dus ...iedereen en zeker de Dames ! een fijne dag gewenst.
slaaf zois

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 9 months ago #6943 by zois
Replied by zois on topic Middagje en avond ??
Gisterenavond laat ben ik "vrijgelaten" En blijkbaar waren de Dames nogal opgewonden, want ze sloten de ooggaten van de hoofdkap en ik heb ze alle twee mogen vewennen met tong en vingers. Hetgeen erg vreemd was,want het is me tot nu toe niet bekend wie wie was.
Ik heb daarna heerlijk aan het voeteneind van het bed liggen slapen. Net omgekleed en gaan we met zijn drieeen een fijne boswandeling maken om te relaxen.
Overigens heb ik van de Dames begrepen dat het een goede film was. En dat ik een volgende keer meemag.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • 's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
5 years 8 months ago #6963 by
Replied by on topic Middagje en avond ??
Heerlijke dag zou ik zeggen, Ook super sexy dat je zonder het te weten een vriendin van je keyholder hebt mogen begeren. Zou zo met je willen ruilen, erg geweldig om gebruikt te worden door meerdere dames.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.104 seconds
Powered by Kunena Forum