Uitpuilende huid / eikel!

More
6 years 8 months ago #6727 by Odan1
Uitpuilende huid / eikel! was created by Odan1
Hallo lotgenoten,

Afgelopen week een nieuwe stalen kooi binnengekregen met net een kleine cm meer lengte voor mijn jongeheer.
De vorige was zo onnoemlijk klein dat al het vel zo`n beetje opgepropt in de kooi moest met allerlei blaasjes als resultaat. Na ongeveer 24 uur opgesloten te hebben gezeten.
Dus verheugd de iets grotere kooi aan dezelfde ring bevestigd (met ingebouwd slotje trouwens) maar al snel merk ik dat soms mijn voorhuid maar meestal mijn eikel zich door de tralies perst en zo tuut-vormig uitsteekt.
Dit is mega vervelend, want bij iedere stap en andere beweging voel ik dat tegen mijn slipje of jeans aanschuren.

Ik betrap mezelf er op dat ik heel behoedzaam ga lopen en bewegen. Mijn omgeving vroeg al of ik weer zo`n last van mijn rug had :dry: .
Is daar iets aan te doen mensen? Ik heb hem al op verschillende manieren omgedaan. (met of zonder ontblote eikel) maakt eigenlijk geen verschil.
Misschien moest ik er maar een pleister opplakken oid.

Trouwens het gaat om een stalen kooi met een soort trailes rondom.

Groet Odan

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 8 months ago - 6 years 8 months ago #6728 by rsd78
Replied by rsd78 on topic Uitpuilende huid / eikel!
Bekend, ik heb hetzelfde probleem met de HT2. Als ik erin ga met ontblote eikel is het eigenlijk na 24 uur dat de voorhuid langzaam nar voren kruipt en erdoorheen piept.

Ik heb het eerst proberen op te lossen met een papiertje op de wc maar dat was niet zo'n hygiƫnisch succes ( ik haeb het "voordeel" in dit geval dat ik hem vaak genoeg kan verwijderen) maar het gaf wel inzicht.

waarschijnlijk heeft er er meet te maken dat teruggetrokken voorhuid naar voren komt /ontsnappen omdat ik een halve cm over heb in slappe toestand waardoor hij wat ruimte heeft om te kunnen verschuiven. Ik sta op het punt om een HT2 aan te schaffen, maar ik twijfel nog ivm dat ik het nog niet kan delen met mijn partner, ik denk dan van een aantal problemen af te zijn omtrent beknelleing en hygiƫne.

Voorlopig los ik het op met luierdoekjes in stukjes geknipt ertussen te stoppen, niet ideaal maar het voorkomt wel dat de voorhuid klem komt te zitten en bij het druppen scheelt het ook zo dat je niet meteen een natteplek in je broek ziet ( ik draag graag licht gekleurde broeken).

Als jij dat ding van aliexpress nu hebt zou ik toch adviseren iets met een gesloten voorkant aangezien je altijd met die losse huid blijft zitten.
Last edit: 6 years 8 months ago by rsd78.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #6740 by Joan
Replied by Joan on topic Uitpuilende huid / eikel!
Ook ik heb zo'n voorhuid.
Nu heb ik een traliekooi..
Met ducktape plak ik tralies af.
Maar ik heb een kooi in bestelling die vooraan een metalen schild heeft waarin kleine gaatjes komen en daar kan geen voorhuid door.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.110 seconds
Powered by Kunena Forum