De structuur van het Open- en Gesloten-Forum

  • 's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
14 years 6 months ago #12 by
Welkom op kuisheidsforum.nl, het nederlands forum over kuisheid en kuisheidsgordels. Dit is een forum waarin kuisheid, kuisheidsgordels, fetish, TPE (Total Power Exchange) en BDSM wordt besproken. Dit forum is opgezet vanuit de visie van kuisheid en kuisheidsgordels, de overige onderwerpen hebben hier over het algemeen veel raakvlakken mee. Dit forum is niet speciaal bedoeld voor mensen die een kuisheidsgordel (moeten) dragen of hierin geïnteresseerd zijn, maar deze groep vertegenwoordigt wel de grote meerderheid. Het forum is evengoed bedoeld voor mensen die veel spelen met seksuele onthouding. Alleen is er ietsje minder over te schrijven dan over bijvoorbeeld de diversiteit aan kuisheidsgordels en het gebruik ervan.

Het forum bestaat uit een Open-Forum en uit een Gesloten-Forum. Het Open-Forum bevat alleen algemene informatie en in het Gesloten-Forum vinden bijvoorbeeld discussies plaats en er staan een aantal persoonlijke dagboeken. Als je aan een discussie-topic wilt bijdragen zul je je dus moeten registreren. Omdat het verstrekken van algemene informatie ook een doel is van dit forum, kan iedereen het Open-Forum lezen. Reageren op onderwerpen kun je als niet-geregistreerde gebruiker alleen in het forum "Gasten".

Mocht je een vraag en/of opmerking direct aan ons willen richten, stuur deze dan naar: <!-- e --><a href="mailto:mail@kuisheidsforum.nl]mail@kuisheidsforum.nl[/url]<!-- e -->

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.095 seconds
Powered by Kunena Forum