Welkom aan de talrijke mensen die zich de voorbije dagen hebben geregistreerd

More
1 year 3 months ago #7909 by bondiaper
Besten,

Door een samenloop van omstandigheden, waaronder toch ook wel een aantal technische problemen, liep het de laatste tijd toch wel wat stroef op dit forum. Maar sinds eind vorig jaar wordt er geprobeerd hier wat nieuw leven in de brouwerij te brengen.

Tal van technische problemen zijn de jongste tijd opgelost. De teller die weergeeft hoeveel mensen tegelijk op het forum aanwezig zijn, laat het evenwel nog wat afweten. Daardoor lijkt het onterecht dat hier geen activiteit meer is. Maar een blik op de recente registraties, leert dat dit nièt het geval is. Heel wat mensen hebben zich hier een account aangemaakt.

In ieder geval aan allen welkom ! En laat niet na zelf ook eens iets te posten*. Over waarom je op het forum komt, wat je verwachtingen en/of ervaringen zijn met kuisheid, of desnoods de bredere wereld van bdsm want een en ander houdt al eens, daarom niet noodzakelijk, verband met elkaar.? Of gewoon wat alleen al het denken aan (en fantaseren over ?) kuisheid met je doet ?

En het hoeven echt niet allemaal hoera-verhalen te zijn. Mislukte pogingen, mislukte aankopen of andere teleurstellingen, het kan allemaal en anderen kunnen er alleen maar mee uit leren. Dit forum is ook lekker anoniem zodat je je voor niets hoeft te schamen. Zolang het maar beleefd blijft.

En zit je met vragen, bv. hoe je het onderwerp aanbrengt bij je partner, laat die hier ook maar los. Heel goed mogelijk dat jouw vraag of vragen reeds eerder zijn gesteld. Maar geen nood, onze forumlezers zullen niet te beroerd zijn om toch een antwoord te plaatsen en waar nuttig kan ook steeds worden verwezen naar oudere posts op dit forum.Want wat mijzelf toch wel heel blij maakt is de ontzettende archiefwaarde van dit forum.waarin voluit kan worden gegrasduind. Moet je heel zeker ook eens doen.  Wie zich heeft geregistreerd, vindt trouwens nog heel wat meer informatie want zeer veel informatie is enkel maar toegankelijk voor wie zich heeft geregistreerd. Ook dat is een reden om zich te registreren.

* het plaatsen van posts is enkel weggelegd voor de mensen die op deze site een account hebben aangemaakt.

In elk geval veel  leesgenot en hopelijk zien we jullie hier vaak terug waarbij ook elk postje van julliewege heel erg wordt geapprecieerd !!!

Groetjes,
bondiaper (moderator)

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.159 seconds
Powered by Kunena Forum