Forum-crash

  • 's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
14 years 6 months ago #91 by
Forum-crash was created by
Hallo allemaal,

Zoals jullie niet ontgaan is, is het forum gecrasht en dat is een foutje van mij geweest. Ik heb namelijk het forum in het begin verhuisd naar een andere domeinnaam, maar ik was vergeten de database mee te verhuizen. Het forum stond dus wel gewoon op de goede plaats op het internet, maar de database stond op een domein dat ik had opgezegd. Dus toen het domein de lucht uit was, was dus ook de database weg, en een backup had ik dus niet. Nu had ik (om het ingewikkeld te maken) wel een database backup, maar deze versie was Mysql5 in plaats van Mysql 4 (als je dat wat zegt tenminste). Wat ik nu aan het doen ben geweest, is alle leden handmatig (her-)invoeren inclusief onderschriften en avatars en dergelijke en hierna namens alle leden alle berichten opnieuw posten. Als ik klaar ben, dan moeten alle leden opnieuw geactiveerd worden onder hun eigen e-mailadres.

Ik vul eerst het Gesloten-Forum omdat dan in ieder geval de discussie voortgezet kan worden, en als het forum online is (ik typ dit berichtje terwijl ik nog druk bezig ben) dan kan ik op mijn gemak de algemene informatie kopiëren maar dat heeft minder haast.

Mocht je een foutje tegenkomen in de berichten, laat mij dit dan alsjeblieft weten.

Mijn spijtbetuigingen voor het ongemak en het is gewoon een ongelukkige situatie geweest en ik heb het gelukkig kunnen herstellen. lise hierbij mijn dankbetuiging voor je goede hulp!

Houd er rekening mee dat je privé-berichten en andere inhoud (als concepten) [u:23clso07]niet[/u:23clso07] mee konden verhuizen. Mocht je nog in je oude gebruikersaccount willen zijn, laat mij dit dan even weten dan geef ik je de link naar waar het oude forum nu tijdelijk staat totdat ik klaar ben met overzetten.

De oude versie van het forum is bereikbaar via: [e-url=http://www.ignisbdsm.nl/forumoud:23clso07]deze link[/e-url:23clso07]. Hier kun je nog een week bij je privé-berichten / gebruikersaccount voor eventuele post/concepten. Mocht iets niet lukken, schroom niet en stuur me een bericht met je probleem!

Please Log in to join the conversation.

  • 's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
14 years 6 months ago #164 by
Replied by on topic Re: Forum-crash
Het forum is weer online!

Ik heb alle leden handmatig ingevoerd met een eigen wachtwoord, en die moet ik nog aan iedereen verzenden. Maar dat ga ik morgen pas doen want het is al erg laat. Mocht je toch eerder op het forum willen, dan kun je gewoon klikken op "wachtwoord vergeten". Dan kun je gelijk al weer inloggen.

Mocht ik gebruikersnamen verkeerd geschreven hebben o.i.d. (verkeerde hoofd/kleine letter bijvoorbeeld), laat dit dan even weten via: <!-- e --><a href="mailto:mail@kuisheidsforum.nl]mail@kuisheidsforum.nl[/url]<!-- e --> en dan zorg ik dat het aangepast wordt. Het was tenslotte handmatig werk dus foutjes kunnen gewoon voorkomen.

Please Log in to join the conversation.

More
14 years 6 months ago #167 by lise Lynn
Replied by lise Lynn on topic Re: Forum-crash
Je kan uiteraard ook een PM berichtje sturen aan ignis of mij om het probleem te verhelpen.

Tip: doe dit door op het knopje te duwen onder dit of het vorige bericht.

liefs lise

Het onschuldige meisje dat alles bijbeent :)

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.114 seconds
Powered by Kunena Forum