Forum-regels

  • 's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
14 years 6 months ago #7 by
Forum-regels was created by
Ik heb geen zin in ellenlange regels op te stellen over de gedragsregels. Het staat autoritair, onvriendelijk en ontoegankelijk. Er van uitgaande dat iedereen weet wat er volgens de wet wel en niet toegestaan is, geldt dit eveneens op dit forum. Hiernaast ga ik er ook van uit dat iedereen volgens de nettiquette in omgang handelt. Toch hieronder even een stukje tekst voor de mensen die andere bedoelingen hebben op dit forum dan wij. Excuses voor de dwingende toon, maar dit is helaas noodzakelijk in het creeeren en bewaken van de veiligheid van onze leden (o.a. jij dus!).

Op dit forum staat Veiligheid, Vrijwilligheid en Vertrouwdheid het hoogst in het vaandel. De banner van het kuisheidsforum staat ook alleen op websites die dit zelfde uitgangspunt hebben. Het is een ethische code die door een goede, veilige en vertrouwde website over BDSM ook duidelijk zichtbaar/leesbaar naar buiten wordt uitgedragen. Deze vorm van samenwerken betekent voor dit forum dat wij ons hierbij ook vanzelfsprekend verplichten tot het strikt naleven van deze ethische code. Ten opzichte van onze leden, onze collega-websites, de wet en ten opzichte van onszelf.

Wie niet bereid is hiernaar te handelen is hier niet welkom. Bij het niet naleven van dit ethisch basis-uitgangspunt zal een lid op gepaste wijze de deur uit worden gezet met een gedegen en eerlijke motivatie van de moderators.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.097 seconds
Powered by Kunena Forum