Disclaimer auteursrechten en gebruikers

  • 's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
14 years 6 months ago #8 by
Disclaimer van het forum [e-url=http://www.kuisheidsforum.nl]kuisheidsforum.nl[/e-url]:
Het auteursrecht op al het materiaal op dit forum berust bij de auteurs van de stukken die door hen zelf op dit forum is geplaatst. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van hen informatie van dit forum via electronische en gedrukte media of op welke andere wijze ook te verspreiden. Opslaan en/of uitprinten voor uitsluitend eigen gebruik is wel toegestaan. Mocht je in contact willen treden met één van de auteurs, spreek hen aan door middel van een privé-bericht. Mocht je er niet in slagen de auteur te bereiken, stuur dan een e-mail naar onderstaand e-mailadres.

Teksten en afbeeldingen op dit forum:
Op dit forum staan een aantal citaten, afbeeldingen en doorverwijzingen van en naar andere websites. Er is zo zorgvuldig mogelijk omgegaan met de bijbehorende bronvermelding. Mocht je hier iets tegenkomen wat van jou is en waarvan je wilt dat het van dit forum wordt verwijderd, laat dit dan aan ons weten door een e-mail te sturen naar onderstaand e-mailadres.

Als je dit forum bezoekt, geef je aan dat je gerechtigd bent de pornografische inhoud te bekijken/lezen. Mocht je niet gerechtigd zijn om deze inhoud te bekijken, is het beheer van kuisheidsforum.nl op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen hiervan voor de lezer noch voor derden.

Voor verdere vragen en informatie over www.kuisheidsforum.nl / www.ignisbdsm.nl kun je een e-mail sturen naar: <!-- e --><a href="mailto:mail@kuisheidsforum.nl]mail@kuisheidsforum.nl[/url]<!-- e -->

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.112 seconds
Powered by Kunena Forum