Motivatie van het ontstaan van dit forum

  • 's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
14 years 6 months ago #9 by
Hierbij mijn motivatie van de opzet van dit forum:

Ik zocht al langere tijd naar een plekje op het internet om mijn kuisheids-belevingen op te schrijven. Mijn teksten wilde ik zelf volledig beheren en er altijd mee kunnen doen wat ik wilde. Of ik ze nou meerdere keren wilde wijzigen of desnoods na enige tijd weer verwijderen, ik wilde er gewoon zelf mee kunnen doen wat ik wilde. Het idee van dit forum was geboren, en ik wilde met dit forum ook aan anderen kunnen bieden wat ik zelf wenste. Het beheren van de eigen teksten over een bijzonder persoonlijk onderwerp als kuisheid. Het forum zou ook andere gelijkgestemden met elkaar in contact brengen, wat samen met het persoonlijke beheer van teksten een erg mooie combinatie zou zijn.

Het forum is inmiddels klaar zoals ik het bedoeld heb en ik ga lekker verder met schrijven op dit forum. Of je nou meeleest of zelf ook actief bent, het is in ieder geval een interesse/fascinatie die we allemaal delen. Een open en vrije plaats voor alles wat ons bezig houdt, en zelf het beheer over onze eigen stukken/teksten hebben. Ook zit er een chatroom in het forum gebouwd voor wie hierin belangstelling heeft.

Verder is dit forum ook bedoeld voor alle aanverwante onderwerpen zoals Cuckolding, Fetish, BDSM en TPE (Total Power Exchange).

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.088 seconds
Powered by Kunena Forum