klein (toegestaan) "vakantiebericht"

More
4 years 9 months ago #7374 by zois
Na ettelijke maanden heb ik toestemming gekregen om iets te mogen plaatsen. Dit omdat ik zo goed mijn best doe en we nu op de bekende vakantiebestemming zijn.

De Dames zijn even weg en ik mag nu (wel vastgeketend) even wat vrij hebben en mag hier een berichtje plaatsen.

Kortgezegd, het gaat super !! "mijn"? vrouw heeft zich inmiddels ook de rol van meesteres goed aangeleerd,maar van haar zijn mijn restricties ietsje minder. Maar verder voel ik me perfect in mijn slaafse leven. Vanaf het moment dat ik 's morgens wordt vrijgelaten weet ik wat me te doen staat of er ligt wel een lijstje klaar wat er gedaan kan/moet worden.Hetgeen er in het kort op neer komt dat ik de dames op alle gebied ontlast. Of het nu huishoudelijk werk is,klusjes of wat dan ook.
Hebben ze me niet nodig,om welke reden ook wordt ik weer op mijn cel/kamer opgesloten. O ja voor degene die niet op de hoogte zijn,ik heb een slaapkamer met tralies voor het raam en ipv en gewone deur een afsluitbare traliedeur.En ik heb sinds kort onder de eetkamertafel ipv de normale poten een kooi moeten maken zodat ze me daar ook in kunnen zetten terwijl ze aan tafel zitten of visite hebben of wat dan ook.
En ja, de belt is al jaren niet meer afgeweest,of het moet zijn voor de wekelijkse reiniging/scheerbeurt. Maar gezien het feit dat ik dan altijd geblindoekt en geboeid ben weet ik dat ik blijkbaar nog een penis heb maar gevoeld of gezien heb ik hem al heeel lang niet meer.En eigenlijk zijn dat de enigste momenten dat ik er wel eens aan denk, want in principe voel ik daaronder niets meer,dus als hijweg zou zijn zou ik hem niet eens meer missen.

Alleen nu met deze hitte en het feit dat ik niets aanmag warmt de belt dusdanig op dat ik hem wel met water moet afkoelen.Dat is wel wat minder.

Maar al met al is het een keuze van ons beiden geweest waar we geen spijt van hebben. Mede omdat zoals "mijn"vrouw dat zegt ze nu een kant heet gevonden waarin ze zichzelf kan zijn en iemand heeft die letterlijk alles voor haar doet, en omdat ze met haar vriendin veel ideeen kan uitwisselen Blijft het een verrassing hoe ik het ervanaf breng/of doe.
Voor mezelf is het geestelijk ontzettend ontspannend ( ja echt) want ik hoef me niet druk te maken over wat ik aan zal doen van kleding,tot etenskeuze of allerhande zaken waarvan je in het dagelijkse leven toch altijd keuzes moet maken.
Het enigste waar ik aan hoef te denken,is hoe ik het de Dames / of Dame als een van beiden weg is het naar de zin kan maken.
En dat gaat me vlgs mij goed af,anders mag ik nu niet zomaar even op de computer!!!
Dank je wel Dames !! voor de heerlijke tijd en dat er zo nog jaren mogen komen.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 9 months ago - 4 years 9 months ago #7376 by bondiaper
Replied by bondiaper on topic klein (toegestaan) "vakantiebericht"
Toch altijd fijn om zo heel af en toe iets van zois te vernemen. De jongste tijd trekt tpe me heel erg aan en daarom toch ook wel een beetje jaloers op hem.
Last edit: 4 years 9 months ago by bondiaper.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.124 seconds
Powered by Kunena Forum