Kuis het nieuwe jaar in ???

More
3 years 5 months ago #7581 by bondiaper
Kuis het nieuwe jaar in ??? was created by bondiaper
Sinds jaren ben ik adept van kuisheidskooien en -gordels. Een heuse gordel zit er wegens financiële redenen voor mij helaas niet in zodat ik het moet zien te rooien met een kooitje. Maar ook dat loopt niet van een leiden dakje want niettegenstaande reeds verschillende geprobeerd, was nog niet één een echt succes.

Maar het kooitje dat ik afgelopen zomer kocht, biedt -mits enige training- toch wel perspectief. Probleem is echter dat na enige tijd dragen de balzak ter hoogte van de ring gaat irriteren en rood worden. En zolang die fysische problemen niet opgelost zijn, is het onnodig om te denken aan echte kuisheidstraining.

Maar nu lijkt er toch beterschap op komst want op dit moment heb ik het kooitje reeds meer dan 48 uren ononderbroken om zonder dat er zich problemen melden. Zou het dan toch lukken om het kooitje behoorlijke tijd zonder onderbreking te kunnen dragen ?

Het kooitje is nu wel meer dan 48 uren ononderbroken om (en de sleutel wordt bewaard door mijn echtgenote) maar kuis sta ik al enkele dagen langer zodat er nu een gevoel is van een zalige geruststelling dat ik niet kan doen wat ik toch maar al te graag zou doen. Maar ook een -nu nog- zalige frustratie van de tot dusver slechts enkele dagen onthouding.

Wellicht is het wat overdreven om te hopen om het kooitje tot na nieuwjaar te kunnen aanhouden want eenmaal die fysische ongemakken overwonnen zijn begint de 'lol' pas goed.

Please Log in to join the conversation.

 • Doubleyou1969
 • Doubleyou1969's Avatar
 • Offline
 • Langdurig lid
 • Langdurig lid
 • Acces Denied...Game Over !!
More
3 years 5 months ago #7582 by Doubleyou1969
Replied by Doubleyou1969 on topic Kuis het nieuwe jaar in ???
Ik heb zelf jaren een full belt gehad, en geloof me, dat is ook niet alles.
Geeft veel ongemak in het dagelijks leven wat betreft kledingkeuze en beweging. Zolang je goed bedekkende kleding draagt is er niets aan de hand. Maar als het zonnetje erdoor komt en je wilt korte broeken en shirts gaan dragen, moet je er altijd om denken dat je gordel niet zichtbaar is als je bukt oid.
Ik geef na vele jaren ervaring toch de voorkeur aan een kooitje omdat dit veel makkelijker is in het dagelijks leven. Daarbij vond mijn partner het een verschrikking om naast mij in bed te liggen als ik het "stuk metaal" om had. Ze heeft zich veelvuldig eraan gestoten tijdens het omdraaien in bed. Ik weet het... het staat prachtig, geeft je het echte gevoel van opsluiting, zorgt niet voor beurse plekken op je balzak, ideaal voor SM-sessies of voor een bezoek aan SM/parenclubs. Maar dat weegt allemaal niet op tegen de nadelen die eraan zitten, tenminste zo heb ik het ervaren. Ik heb in de jaren diverse modellen gehad. Begonnen met een CB3000, toen de overstap gemaakt naar een op maat gemaakte Steelworxx met diverse accesoires erbij. In de loop van de tijd nog 2 Steelworxx's aangeschaft. Vorig jaar volledig de aardigheid eraf, en alles verkocht, op één na...De CB3000, waar alles mee begonnen is. Deze heb ik nu alweer sinds 1 oktober onafgebroken om. Ik maak het jaar ermee vol, en dan word het tijd voor een grondige reinigings/scheerbeurt. Dan is het ruim 90 dagen geleden dat m'n pik een wasbeurt gehad heeft. Kooi word wel elke dag tijdens het douchen schoongespoten met de douchekop, dus van luchtjes oid is geen sprake. En een tip van mij....Smeer het gedeelte waar je ring de balzak raakt, elke morgen in met een goede vochtinbrengende crème. Als ik dat niet doe, heb ik ook de boel kapot binnen een week. Doordat ik elke dag smeer, heb ik nergens last van....
The following user(s) said Thank You: slaaf272

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 5 months ago - 3 years 5 months ago #7583 by bondiaper
Replied by bondiaper on topic Kuis het nieuwe jaar in ???
Doubleyou,

Bedankt voor de tip en blij nog iets van je te horen want het is wat stil geworden op deze chat.

Het eigenaardige is dat ik dit kooitje nu pas langdurige (langdurig, nou ja...) ben gaan dragen nadat ik het ring zonder vaseline heb omgedaan en dan gaandeweg wel af en toe eens wat gaan bijsmeren.

Jij hebt alvast een hele weg afgelegd en ik benijd je dat je zolang opgesloten blijft want dat is toch ook wel de frustratie waar ik naar verlang: het echte gevoel van onderwerping en afhankelijkheid.
Aan mijn vrouw/sleutelhoudster zal het niet gelegen zijn, want zij is al volop mee. Eenmaal ze door heeft dat het kooitje zonder fysische problemen kan gedragen worden, weet ik dat ik van haar afhankelijk ben en dat zij de touwtjes in handen heeft. Al was het maar dat ik haar niet meer kan wakker maken omdat ik mij in bed aftrek...
Last edit: 3 years 5 months ago by bondiaper.

Please Log in to join the conversation.

 • Doubleyou1969
 • Doubleyou1969's Avatar
 • Offline
 • Langdurig lid
 • Langdurig lid
 • Acces Denied...Game Over !!
More
3 years 5 months ago #7584 by Doubleyou1969
Replied by Doubleyou1969 on topic Kuis het nieuwe jaar in ???
Dat is inderdaad wel wat jammer dar er zo weinig activiteit is op het forum, maar dat is eigenlijk al jaren zo. Hoe het komt, geen idee. Interesse in kuisheid is er zeker niet minder om geworden, gezien het aantal aanbieders van kuisheidsgordels. Vaseline werkte bij mij altijd averechts en zorgde juist voor irritatie en bultjes, waardoor de huid kapot ging. Gewoon een goede hydraterende dagcrème van je vrouw gebruiken. Zolang het maar geruime tijd lekker soepel en glibberig blijft zal je geen problemen ondervinden. Welke gordel draag je op dit moment?

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 4 months ago - 3 years 4 months ago #7585 by bondiaper
Replied by bondiaper on topic Kuis het nieuwe jaar in ???
Ondertussen 3 dagen en 5 uren ver: een kleine stap voor de mensheid maar een grote stap voor dit nietig stukje mens. Wanneer alles naar wens blijft verlopen (en hopelijk helpt de tip van Doubbleyou om bodymilk te gebruiken in plaats van vaseline) haal ik het jaareinde en stap ik kuis het nieuwe jaar in. Maar dat mag dan slechts een echt begin zijn: een soort vliegende start waarvan de aanloop nu reeds begonnen is... Op hoop van zege: dat ik eindelijk eens de frustratie van langdurige kuisheid mag (moet !) ondergaan. Het sleuteltje is alvast in verzekerde bewaring bij mijn echtgenote.
Last edit: 3 years 4 months ago by bondiaper.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 4 months ago #7586 by bondagefans
Replied by bondagefans on topic Kuis het nieuwe jaar in ???
Dat zou een mooi begin van 2020 zijn: als je kuis het nieuwe jaar ingaat en de frustratie van langdurig kuis zijn, kunt ondergaan.
Ik vind he took jammer dat het zo stil is op deze site. Misschien gaat dat in het nieuwe jaar iets beter>
Ik wens jou en alle andere lezers alvast een goed uiteinde en een mooi (en voor wie het geldt: een kuis) 2020

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.158 seconds
Powered by Kunena Forum