Een nieuwe poging

More
1 year 3 months ago - 1 year 3 months ago #7908 by bondiaper
Een nieuwe poging was created by bondiaper
Wie dit forum enigszins volgt, weet ondertussen misschien wel dat mijn kuisheidsavontuur een nogal hobbelig pad met heel erg wisselend succes bewandelt. Het echt langdurig dragen, lukt dan ook niet zo. Zo heb ik mijn laatste poging na 12 dagen moeten staken, enkel en alleen omdat er pijnlijke irritaties op staken. Zoals hier reeds eerder betoogd, is een kuisheidskooitje een instrument dat moet behoeden tegen ongeoorloofde zaadlozing en geen martelinstrument. Lees daarvoor ook mijn vorig onderwerp " Kuis het nieuwe jaar in ".

Maar gisterenmorgen een nieuwe poging gestart en bijgevolg zijn ondertussen de eerste 24 uren in zeer comfortabele omstandigheden achter de rug, in die zin dat voor zover ik mij dat nu herinner, mij gisterenavond niet van de aanwezigheid van de kooitje bewust was.

En ja: tot dusver zit het kooitje goed en comfortabel. Geen pijn maar wel een eerder aangenaam tintelend gevoel. Maar wil het nu juist dat tintelend gevoel zijn dat mij naar mijn aanvoelen een hele nacht heeft wakker gehouden. Een mentale beproeving waarbij van onderuit steeds die gesmoorde kreet kwam: "Trek mij af ! Trek mij af !".

Ik had mij nochtans voorgenomen om zo weinig mogelijk sexuele prikkels op te roepen. Maar het heeft niet mogen baten. En bijgevolg zit ik hier nu met een door slaapovermande kop...
Last edit: 1 year 3 months ago by bondiaper.

Please Log in to join the conversation.

More
1 year 3 months ago - 1 year 3 months ago #7911 by bondiaper
Replied by bondiaper on topic Een nieuwe poging
Ondertussen 4,5 dagen verder sinds de start van mijn nieuwe poging en ik voel dat het goed zit.

Eergisteren wel een rotdag gehad met veel hoofdpijn waardoor ik me van tijd tot tijd wat te rusten diende te leggen. En dat zijn juist van die momenten, ook bij het slapen gaan, dat de aanwezigheid van het kooitje zich laat merken. Niet dat het kooitje niet comfortabel zou zitten: integendeel, zelden zat het zo goed. Maar gewoon omdat het kooitje doet waarvoor het is gemaakt.

Alleen is het vreemd dat de zin om iets te willen met dat kooitje beduidend groter is dan zonder kooitje..Trouwens, zonder dat kooitje stelt mijn lid niet veel voor: stevige erecties zijn er niet bepaald door weggelegd en door een chirurchische ingreep enkele jaren geleden kan ik enkel nog 'droog spuiten', al verdient dat laatste wellicht enige toelichting.

Met dat 'droog spuiten' bedoel ik namelijk dat ik een zaadontlading 'voel' maar dat nauwelijks sperma zijn weg naar de buitenwereld vindt. Vreemd... maar in tijden zonder kooitje levert rukken dus het gevoel van een zaadlozing op maar is er in de buitenwereld van een zaadlozing niets te merken. Maar dat is voor tijdens zonder kooitje, terwijl dit een genoegen is dat me nu opnieuw voor enige tijd is ontzegd.

Omdat het kooitje nu bewonderenswaardig goed zit, kan ik overdag goed functoneren en vergeet ik tijdens mijn bezigheden dat ik het kooitje om heb.Maar 's avonds, of ook op die momenten dat ik me in liggende toestand bevindt, komt dat enerzijds aangename, maar terzelfdertijd frustrerende, gevoel dat het lid wat in omvang toeneemt en tegen de omtrek van het kooitje gaat drukken.

Aangenaam omdat dit gevoel zonder kooitje niet zo inten voorkomt maar ook frustrerend omdat een mens meer zou willen dan met dat kooitje toelaat...

Nu probeer ik van tijd tot tijd om niet al te veel stimulansen op te roepen, maar zelfs als dit het geval is, komt er geen pijnlijk klemmen van de ring...

En ja, ook een nieuwe techniek aan het uitproberen om die pijnlijke irritaties -die mij noopten om vroegere pogingen stop te zetten- te vermijden. Ik mag niet te vroeg victoria roepen, maar toch.

Vergeet vaseline en body lotions en ren zo vlug mogelijk naar de sexshop om een flinke tube glijmiddel ! Dat ik daar nog niet eerder ben opgekomen ! Of het een verschil maakt, weet ik niet maar in dit geval gaat het om glijmiddel op waterbasis.

Ik moet voorzichtig blijven en mag het vel van de beer niet verkopen voor die beer is geschoten. Maar toch: ik ben hoopvol. Wordt dit de ultieme doorbraak voor een ongelimiteerd dragen en volgt er enkel nog bevrijding na explicite toelating ?

Het valt wel nog af te wachten. Met dat glijmiddel ben i trouwens pas na dag 1 begonnen en het verschil is tochwel spectaculair.

Zo, nu ben ik weer bijgepraat met dit kuisheidsverhaal. Tot een volgende.
Last edit: 1 year 3 months ago by bondiaper.

Please Log in to join the conversation.

More
1 year 3 months ago #7914 by bondiaper
Replied by bondiaper on topic Een nieuwe poging
Tja, het is bij 5 dagen gebleven.Het glijmiddel heeft uiteindelijk gebracht wat er van verwacht werd. Uiteindelijk kwamen die vervelende irritaties weer de kop op steken. En sindsdien opnieuw verschillende keren opnieuw geprobeerd maarna enkele uren was het aweer van dat. Hoogstens nog één nachtje opnieuw met het kooitje doorgebracht.
Nu maar enige tijd rust inbouwen en het goede moment afwachten opnieuw van start te kunnen gaan...

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.114 seconds
Powered by Kunena Forum