CB6000

 • 's Avatar Topic Author
 • Visitor
 • Visitor
13 years 7 months ago #1148 by
CB6000 was created by
Hoi allen,
mijn vrouw en ik overwegen dat ik een KG zou dragen.
Ons oog is gevallen op de CB6000 en nu hadden we daar toch een vraagje bij.
In de uitleg die je op het net kan vinden staat dat de ring die om de balzak gaat misschien wat de dik is voor mannen met kleine/strakke balzak, en dat het best aangewezen is om vooraf een stretch-ring te dragen (dit laatste willen we niet)
Heeft iemand ervaring met de CB6000 en kleine balzak, en weet je dan ook de dikte van die ring.

Groetjes

Please Log in to join the conversation.

 • 's Avatar
 • Visitor
 • Visitor
13 years 7 months ago #1149 by
Replied by on topic Re: CB6000
Beste Jake,

Het probleem zit volgens mij niet zo zeer in de dikte van de ring. Een dikke ring heeft bijvoorbeeld weer als voordeel dat de druk beter verdeeld wordt. De ring van de CB-6000 schijnt qua vorm beter te zijn dan die van eerdere modellen (CB-3000 en CB-2000), dus jullie hebben volgens mij een goede keuze gemaakt.
Bij veel gebruikers van een zogenaamd "ball-trapped device", zoals de CB-6000, treden er in het begin wat problemen op bij de grote ring (de A-ring). Een pijnlijke, schrale huid en wondjes kunnen ontstaan door onwennigheid. Je lichaam moet eraan wennen dat je ballen op enige afstand gehouden worden. Vooral als het een beetje koud is, wil je lichaam je ballen naar binnen trekken, en het kan in het begin wat pijn doen als dit niet lukt. Ook komt er bij een erectie veel kracht op de ring te staan, waardoor je huid pijn gaat doen. Vooral 's nachts als er ongewild erecties optreden, kan dit een probleem zijn.

Gelukkig went dit alles voor de meeste gebruikers na verloop van tijd. De goede keuze van ringmaat en afstand tussen de A-ring en de kooi is ook van belang.

En, als je na verloop van tijd toch nog problemen blijft houden, zijn er altijd nog andere typen kuisheidsgordels.

Ik raad je in ieder geval aan om het gebruik langzaam op te bouwen: eerst een paar uur, dan een paar keer een hele dag, enzovoorts.

Succces gewenst. Laat je nog weten hoe het gaat?

Please Log in to join the conversation.

 • Doubleyou1969
 • Doubleyou1969's Avatar
 • Offline
 • Langdurig lid
 • Langdurig lid
 • Acces Denied...Game Over !!
More
13 years 7 months ago #1150 by Doubleyou1969
Replied by Doubleyou1969 on topic Re: CB6000
Hallo Jake,
Allereerst van harte welkom op dit forum.
De keuze voor een bepaald type CB moet je toch ondervinden door m te dragen.
De 6000 is toch een doorontwikkelde versie van de 2/3000. Ik draag zelf al bijna 5 jaar de CB3000, 24/7 welteverstaan, dus ik heb best wel ervaring met dit type gordel. Ik gebruik zelf een dichte A-ring van een 2000, vanwege het draagcomfort, doordat er geen scharnierpunten in de ring zitten, wat dus ook geen irritatie geeft met dragen. De eerste tijd zal toch enorm wennen worden voor je, niet alleen voor jou ma ook voor je vrouw. Denk is aan het feit dat ze een koud stuk plastic tegen dr voelt in bed, dat was iets waar mijn vrouw wel aan moest wennen. Bijkomend voordeel van zo'n vaste ring is dat als je los mag dat alleen de kooi verwijderd word en de rest kan blijven zitten, vind ik echt een voordeel, zo hoef je bijv als je een paar dagen vrjj bent geweest niet opnieuw aan de druk van de ring te wennen. Als ik jou was zou ik het overwegen om eerst een CB3000 te bestellen, en als je de juiste combi van maat ring en spaces heb gevonden, dan zo'n vaste ring te bestellen van een 2000. Ik heb geen last meer van een branderige zak, of wakker worden van een nachtelijke erectie ofzo, puur omdat ik voor mij de juiste afstelling gevonden heb, en geloof me daar kan best een tijd overheen gaan. Succes met je keuze maken, en mocht jd nog vragen hebben, schroom niet en stel ze gewoon......
GRTZ Doubleyou

Please Log in to join the conversation.

 • 's Avatar
 • Visitor
 • Visitor
13 years 7 months ago #1152 by
Replied by on topic Re: CB6000
Ik (slappe hap) ga nu eerst 2 weken met die ring plus halve maan en spacer lopen. Blijf smeren met de creme die ik gekocht heb en wanneer dat goed gaat ga ik eerst s`avonds dan overdag dan gedeelte s`nachts etc de kooi plaatsen gewoon gelijkmatig wennen aan de CB 6000. Als ik er geen last meer mee heb en ik zeker weet dat ik normaal kan slapen, werken, leven, dan gaat hij opslot voor heeeeel lang.

Niet kunnen slapen, daarna moe werken en autorijden etc. etc. gaat niet en is ook niet verstandig.

Please Log in to join the conversation.

 • 's Avatar Topic Author
 • Visitor
 • Visitor
13 years 7 months ago #1153 by
Replied by on topic Re: CB6000
Allen bedankt voor de nuttige tips en raadgeving. <!-- s:ok: --><img src="{SMILIES_PATH}/oke.gif" alt=":ok:" title="ok" /><!-- s:ok: -->

Please Log in to join the conversation.

 • Doubleyou1969
 • Doubleyou1969's Avatar
 • Offline
 • Langdurig lid
 • Langdurig lid
 • Acces Denied...Game Over !!
More
13 years 7 months ago #1156 by Doubleyou1969
Replied by Doubleyou1969 on topic Re: CB6000

theo 49 wrote: Ik (slappe hap) ga nu eerst 2 weken met die ring plus halve maan en spacer lopen. Blijf smeren met de creme die ik gekocht heb en wanneer dat goed gaat ga ik eerst s`avonds dan overdag dan gedeelte s`nachts etc de kooi plaatsen gewoon gelijkmatig wennen aan de CB 6000. Als ik er geen last meer mee heb en ik zeker weet dat ik normaal kan slapen, werken, leven, dan gaat hij opslot voor heeeeel lang.

Niet kunnen slapen, daarna moe werken en autorijden etc. etc. gaat niet en is ook niet verstandig.


ik denk Theo dat je het beste meteen kan wennen om de kooi overdags te dragen.
Alleen de ring zal weinig effect hebben want er is niets dat aan die ring trekt. Nu heb je volgens mij overdags het minst kans op erecties, zodat je beter ook de kooi meteen kan dragen, desnoods met een flinke ruime spacer ertussn, om aan het gevoel te wennen, en krijg je toch overdags pijn, toch omlaten, dat is nu juist het wennen aan een khg. Heb ik in het begin ook gehad hoor, auto rijden bv met een spijkerbroek aan was een hel, constant dat branden in je zak, maar naar mate je de khg regelmatiger draagt en omhoud als het zeer doet, pas dan kan je lichaam er zich naar "zetten".........
En dan als je na bed gaat dan haal je de kooi eraf en laat je de ring zitten, zodat je die druk op je balzak behoud en dan ben je goed bezig denk ik, en idd smeren zodat die ring heen en weer kan schuiven.

GRTZ Doubleyou

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.187 seconds
Powered by Kunena Forum