ring van CD's en urinebuis.

 • 's Avatar Topic Author
 • Visitor
 • Visitor
12 years 2 months ago #2493 by
De afgelopen paar weken ben ik aan het proberen te wennen aan mijn nieuwe lancelot CD.
Voor de gene die het model niet kenne, het is een trapped bal device zoals de CB2000, CB6000 etc. modellen waarbij ee ring geplaatst wordt om de penis en achter de balzak en een tweede ring om de penis en voor de balzak.

Ik ben het voorzichtig aan het op bouwen waarbij ik afwisslend het hele apparaat of alleen de achterste ring draag voor een steeds langere periode.

Ik merk dat als ik alleen de ring (het het hele apparaat om heb ik nog geen problemen gehad) draag voor langer dan 4 uur ik de volgende dag een vervelend gevoel heb in het stuk tussen zeg maar de balzak en de anus.
Hier loopt wat dieper gelegen de urine buis naar de penis en het voelt alsof die buis is "gekneusd". Ik ken het gevoel ook wel van langer op een hard zadel gefietst te hebben. Plassen enzo gaat wel maar het voelt niet goed.

Tot nu toe was het na een dagje rust weer weg. Ik vraag me echter af of dit structureel een probleem gaat worden.
Na wat zoeken op het onderwerp op internet kon ik alleen wat beperkte info vinden mbt cockrings... echter daar wordt dan opvallend genoeg steeds geadviseerd zo'n ding nooit langer te dragen dan 20 tot 30 minuten.

Is dit iets wat andere mensen herkennen? Hoort dat bij het wennen? of ben ik iets aan het slopen en gaat het straks niet meer zomaar over?

Please Log in to join the conversation.

 • 's Avatar
 • Visitor
 • Visitor
12 years 2 months ago #2494 by
Replied by on topic Re: ring van CD's en urinebuis.
Ik herken het gevoel niet, voor zover ik uit ervaring kan spreken.
Het lijkt mij dat de ring te strak zit

Groeten, nikk

Please Log in to join the conversation.

 • Doubleyou1969
 • Doubleyou1969's Avatar
 • Offline
 • Langdurig lid
 • Langdurig lid
 • Acces Denied...Game Over !!
More
12 years 2 months ago #2495 by Doubleyou1969
Replied by Doubleyou1969 on topic Re: ring van CD's en urinebuis.
Ik denk net wat Nikk al zegt, dat je de A-ring te strak gekozen heb. En wat betreft een cockring, dat mag je in principe niet vergelijken met een ring van je Khg. Een cockring word toegepast om al dan niet langdurig een erectie te forceren. De bloedsomloop word in principe geknepen, waardoor het bloed wat naar je penis gepompt word, niet al te gemakkelijk terug kan lopen, waardoor je penis in stijve toestand blijft.
En dat klopt dat je zo'n ring nooit langer als een half uur om moet houden, om schade aan je bloedvaten te voorkomen.
De ring van je Khg lijkt hetzelfde te werken maar is niet helemaal waar. Deze mag niet te strak zijn, maar ook weer niet te los, anders zou één van je ballen aan de wandel kunnen gaan <!-- s:huh?: --><img src="{SMILIES_PATH}/-weetniet.gif" alt=":huh?:" title="huh?" /><!-- s:huh?: --> . Deze ring heeft als functie, om je Khg op zijn plaats te houden, en de vervelende eigenschap je balzak af te knellen tijdens een erectie <!-- s:lekkerpuh: --><img src="{SMILIES_PATH}/-lekkerpuh.gif" alt=":lekkerpuh:" title="lekker puh!" /><!-- s:lekkerpuh: --> , en daar kan iedere drager hier op het forum over meepraten, tenminste diegene die dit type Khg dragen.
Ik zou zeker uitkijken met het langdurig doorgaan met deze ring om schade te voorkomen, misschien een grotere ring bestellen, en vragen of je de andere om kan ruilen. waar heb je m vandaan, Madame Dura??
Even een vraagje, je zegt dat je tijdens het dragen van de hele Khg geen last hebt, maar over hoe lang heb je het dan??
Ik vind het zelf ook niet comfortabel om alleen de ring te dragen, draag liever alles of helemaal niets, maar dat zit er helaas niet in. <!-- s:cane: --><img src="{SMILIES_PATH}/-spank.gif" alt=":cane:" title="cane" /><!-- s:cane: -->

GRTZ Doubleyou

Please Log in to join the conversation.

More
12 years 2 months ago #2497 by knaapje
Replied by knaapje on topic Re: ring van CD's en urinebuis.
kleine toevoeging:
De A-ring omdoen en dan moet je er nog een vinger bij kunnen steken. Kan dit niet is de ring te strak.

knaapje, gekuist, cuckold en slaaf van Meesteres Aina www.mrsaina-knaapje.nl

Please Log in to join the conversation.

 • 's Avatar Topic Author
 • Visitor
 • Visitor
12 years 2 months ago #2498 by
Replied by on topic Re: ring van CD's en urinebuis.
Bedankt voor jullie input.

Ja hij komt van Madam Dura.

Ik had met opzet een iets grotere maat besteld dan de CB2000 ring die ik hier al had liggen en die me eigenlijk wat dat betreft geen problemen gaf (hoewel die al jaren stof lag te vergaren.)
En het was een vrij grote maat ring gezien de selectie die ze hadden. (nou kan ik gaan lopen opscheppen maar volgens mij ben ik precies het gemiddelde dus de ring zou aan de grote kant moeten zijn.)
Er kan in opgewonden toestand in ieder geval nog wel een vinger tussen.

Ik vermoed dat met het hele apparaat om dat ik de ring meer naar voren draag waardoor ie niet op deze plek drukt.
Zoals ik al zei, ik herken het gevoel van het fietsen met een hard zadel, dus het zal ook wel iets met mijn eigen inwendig leidingwerk te maken hebben.
Ik zie wel al aankomen dat fietsen met zo'n ring, hoe groot dan ook, voor de zelfde problemen zou zorgen.

Ik heb dit ding nog niet zo lang en ben het voorzichtig aan het opbouwen.
Zowel de ring als de hele CD heb ik max zo'n 10 uur gedragen. (jaja lach maar, de diehard die al jaren droog staat is ook ooit met dat eerste uur begonnen <!-- s:P --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_razz.gif" alt=":P" title="Razz" /><!-- s:P -->)
2 maal de hele CD 10 uur =&gt; geen problemen.
2 maal alleen de ring 10 uur =&gt; achteraf het gevoel dat ik probeerde te omschrijven.
Periodes van 4 uur lijken geen probleem te zijn.

Ik zou in de doos van m'n CB2000 kunnen zoeken naar de grootste ring en als die groter is die eens uitproberen. Kijken of ik het zelfde probleem dan ook heb.
Maar op dit moment denk ik dat ik eerst effe een paar dagen wacht zodat m'n lichaam zich zeker weer hersteld heeft.

Er is ook een meer ergonomische &quot;ring&quot;. wellicht dat die me beter ligt, maar hoe ik daar de maat van zou moeten bepalen.

Please Log in to join the conversation.

 • 's Avatar Topic Author
 • Visitor
 • Visitor
11 years 10 months ago #2612 by
Replied by on topic Re: ring van CD's en urinebuis.
Maar eens tijd voor een update...

Na boven genoemde problemen en een vakantie ben ik weer begonnen met opbouwen.
Echter dit keer heel langzaam. Eerst om de dag slechts 4 uur, toen dat geen probleem meer was iedere dag 4 uur, vervolgens om de dag 8 uur etc. etc.
Deze overdreven voorzichtige aanpak lijkt voor mij te werken. Misschien had dit destijds ook wel voor me kunnen werken met de CB2000 als ik het zo voorzichtig maar vast beraden had aangepakt.
Ik ben wel super gemotiveerd om verder te komen en met een excel sheetje kan ik mijn voortgang goed in de gaten houden. Volgens de trend lijn ben ik eind augustus gereed voor 24/7

Ik heb wel nog steeds zelf de sleutels in handen. (Met wat beperkte uitzonderingen die eerder voorspel heten dan wat anders.)

Het stomme is dat nu de tijden langer worden ik niet meer toe kom aan het betere handwerk omdat ik buiten het werk om meestal opgesloten zit.
Dat was natuurlijk ook de bedoeling, alleen is het spel voor mijn gevoel eigenlijk nog niet begonnen aangezien ik zelf de sleutels nog heb.
Over een paar weken gaan we proberen om voor een week mij buiten het werk om steeds opgesloten te hebben zonder toegang tot de sleutels.

Dus het gaat goed, binnen kort is kunnen bereikt, het ligt een beetje aan mijn keyholder hoe het gaat met het moeten. Daar ben ik voorzichtig optimistisch over.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.125 seconds
Powered by Kunena Forum