Kuisheid zonder kuisheidsgordel.....

  • 's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
12 years 2 months ago #2505 by
Mijn vrouw, tevens mijn Meesteres, heeft mij op 6 maart opgedragen dat ik niet meer aan 'mijn dingetje' mag komen.
Voor de meeste mensen waarschijnlijk niet zo'n moeilijke opdracht, maar tot 6 maart speelde ik er minimaal twee keer per dag een soms wel vijf keer per dag mee. Zij had er iets over gelezen en wilde weten of mij gedrag in positieve zin zou veranderen (meer onderdanig, behulpzamer naar haar enz) en heeft me daarom het klaarkomverbod opgelegd.
Via een forumlid heb ik een birdlocked kuisheidsgordel kunnen overnemen en na wat proberen kreeg ik 'dingetje' er in. Na een paar uur dat ding gedragen te hebben had ik het gevoel dat m'n ballen iemand m'n ballen met een oude zaag probeerde te verwijderen. Vanwege de pijn SMeekte ik mijn vrouw om de birdlocked te mogen verwijderen. Ze stemde daar mee in op voorwaarde dat ik zelf van dingetje af zou blijven. Ik had zo'n pijn dat ik niet anders kon dan er mee instemmen. Inmiddels zijn we nu 23 dagen verder en heb ik me nog altijd aan m'n afspraak kunnen houden. Sterker nog ik heb (meestal) ook niet eens de behoefte om er aan te zitten. Ik krijg wel met de dag meer behoefte om haar te mogen laten komen en om pijn te voelen door haar zwepen en klemmen etc. Iedere ochtend als ze wakker wordt vraagt ze op hoeveel dagen 'we' zitten en als ik antwoord geeft zegt ze 'oh, dat is nog lang geen twee maanden'.
Wie heeft er nog meer ervaring met kuisheid zonder kuisheidsgordel?

Please Log in to join the conversation.

  • 's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
12 years 2 months ago #2506 by
Zonder khg wordt het bij mij niks, ik vindt het een nobel streven maar ik denk dat wanneer de "nood" zo hoog zit ...er geen houden aan is.
Vandaar de khg.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.098 seconds
Powered by Kunena Forum