Birdlocked, opgezwollen voorhuid en schaafwonden..

  • 's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
10 years 9 months ago #3138 by
Hallo allemaal,

Dit is mijn eerste post op dit forum omdat ik ook sinds kort drager ben van een kuisheidsgordel (Birdlocked). Ik ben nog in oefen modus, want het is niet zomaar iets, maar het begin is er. Wat me opvalt is dat ik bij het dragen al vrij snel last krijg van een opgezwollen voorhuid, ik weet en merk dat het niet ernstig is, want de zwelling trekt na een tijdje vanzelf weer weg. Nu was ik ook wel eager en het dragen op zichzelf deed niet echt veel pijn, dus ik denk dat kan wel wat langer, tot ik hem dus af deed.

Niet alleen is dan mijn voorhuid opgezwollen, ook de schacht bevat flinke schaafwonden (waarschijnlijk van de opwinding) en ik vraag me een beetje af wat ik er aan kan doen om dit te voorkomen/verbeteren. Het zal voor een groot deel gewenning zijn, maar dan moet ik dus heel langzaam beginnen? Ik kan er prima mee slapen, al word ik dan wel wakker met de kooi die erg drukt, maar daar kan ik wel mee om gaan.

Iemand dus nog tips om die schaafwonden te voorkomen en de opgezwollen voorhuid? Ik las al iets over veel water drinken, maar ik drink al rond de 2 a 3 liter per dag, veel meer is ook niet echt goed...

Please Log in to join the conversation.

  • Doubleyou1969
  • Doubleyou1969's Avatar
  • Offline
  • Langdurig lid
  • Langdurig lid
  • Acces Denied...Game Over !!
More
10 years 9 months ago #3139 by Doubleyou1969
Replied by Doubleyou1969 on topic Re: Birdlocked, opgezwollen voorhuid en schaafwonden..
Hallo Dragonspirit,

Misschien wel zo leuk om je jezelf volgende keer eerst eens voor te stellen in het voorsteltopic!!

Maar goed, de vochtophoping in je voorhuid, ook wel oedeem genoemd, daar is al een hoop over geschreven in dit forum.
Zeker omdat de meeste beginnende dragers daar last van (kunnen) krijgen.
Veel water drinken inderdaad kan helpen, maar zeker in het begin je gordel niet te lang dragen zal ook zeker helpen. Je lichaam moet wennen aan iets dat er niet hoort.

Wat betreft de schaafwondjes, is een veel voorkomend probleem bij de silicone versies.
Ik heb zelf ooit eens een DickCage getest, en dat is ook silicone. Dit heeft te maken met het feit dat de silicone teveel je penis omsluit waardoor er geen ruimte is voor beweging. Dit zou je terug kunnen dringen door een goed glijmiddel op waterbasis te gebruiken, waardoor je penis makkelijker heen en weer kan schuiven.
Gebruik in geen geval iets van baby-olie, of andere middelen op olie-basis.
Hier kan de silicone absoluut niet tegen, het gaat verkleuren wat duid op het minder sterk worden van het materiaal, waarna verloop van tijd het materiaal kan scheuren. Daarbij als je olie gebruikt, gaat het op den duur één vieze smerige bende worden daar binnen, tenzij je elke dag de gordel af kan doen om te reinigen, maar dat is niet de bedoeling van het dragen van een kuisheidsgordel.

Rustig aan opbouwen, met het juiste glijmiddel en met wat geduld komt het vast goed.

Succes

Grtz, Doubleyou

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.104 seconds
Powered by Kunena Forum