Maten CB6000S

More
10 years 3 months ago #3609 by null
Maten CB6000S was created by null
Ik heb een vrij korte maar dikke (zeggen enkelen) penis.
Als ik iets van een BirdLock of CBn0000 zou willen hebben kom ik voor wat betreft de lengte op een CB6000S. Echter die heeft een interne diameter van 35mm terwijl het dikste gedeelte bij mijn eikel (voorhuid eroverheen) in maximaal ontspannen toestand 45mm is.
(bon4 small: 32mm dus nog smaller)

Op zich is de rest van de penis er met 35mm wel in te krijgen maar krijg ik mijn eikel er doorheen tot aan de voorkant? Ervaringen?
Zou wel lekker strakke boel worden.... (en makkelijker in de omgang dan mijn huidige stalen peniskooi).

Andere vraag: zijn die witte pennetjes echt wel zo stevig? Breekt dat nooit?

SLRN 596-252-583

Please Log in to join the conversation.

  • Doubleyou1969
  • Doubleyou1969's Avatar
  • Offline
  • Langdurig lid
  • Langdurig lid
  • Acces Denied...Game Over !!
More
10 years 3 months ago #3610 by Doubleyou1969
Replied by Doubleyou1969 on topic Re: Maten CB6000S
Als je klein en dik geschapen bent, hoef je niet aan die silicone dingen te beginnen.
Dat is een ramp met omdoen, en zeker als ie er strak omheen zit, is het bijna niet schoon te houden.
Dan zou ik in jou geval een 6000s proberen. Geloof dat ie 38mm rond is op het smalste gedeelte, maar dat friemel je er wel in met het juiste smeermiddel.
En dan kan je het ook nog een beetje redelijk schoon houden, zodat ie niet om de dag eraf moet omdat je het niet schoon en fris kunt houden.

En wat betreft stevigheid, het blijft kunststof natuurlijk. Ik heb mijn CB3000 destijds een keer of 4 kapot gehad bij elkaar. In het begin door de kracht van een ochtenderectie, de kooi over de gehele lengte gespleten.
2 gebroken ringen, en de pennen (zitten in de oude CB3000 in de kooi vast) zijn ook aan allebei de kanten losgelaten.
Deze ellende heeft mij en mijn KH destijds doen besluiten om op RVS over te stappen. Dan ben je voor altijd klaar, mits de goede maat genomen natuurlijk. Dan kan je m naar jou maten laten fabriceren, en dan heb je iets dat past, en dat is een fijn gevoel, als het ware een jas die je aantrekt (of een dwangbuis...net hoe je t bekijkt <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Lachend" /><!-- s:lol: -->)

Grtz Doubleyou

Please Log in to join the conversation.

  • 's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
10 years 3 months ago #3611 by
Replied by on topic Re: Maten CB6000S
Helemaal eens met Doubleyou,
Heb zelf 2 jaar lopen sukkelen met een CB 3000 en daarna de CB 6000.
Heb nu een RVS die op maat gemaakt is en inderdaad het zit als een jas (of dwangbuis <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Lachend" /><!-- s:lol: --> )
Had er veel eerder aan moeten beginnen had een hoop geld bespaard.

Sjaak

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 3 months ago #3613 by null
Replied by null on topic Re: Maten CB6000S

Doubleyou1969 wrote: En wat betreft stevigheid, het blijft kunststof natuurlijk. Ik heb mijn CB3000 destijds een keer of 4 kapot gehad bij elkaar. In het begin door de kracht van een ochtenderectie, de kooi over de gehele lengte gespleten.


Bedankt DoubleYou1969, maar als ik daar op google zie ik dat dat al een jarenlang probleem is bij die hele serie CBn0000. Rechtvaardige vraag: is dat dan nog stééds niet opgelost ?!?!
De chrome versie: is dat gewoon hetzelfde materiaal maar dan met een chrome verfje erop (dus net zo breekbaar) of verschroomd metaal (wat dan steviger zou moeten zijn)?

Vragen... vragen.... en ja op maat gemaakte RVS spullen zijn vast beter maar ook duurder. Ik zit nu nog even in m'n beginnersfase. Ik moet én mag dus alle fouten nog maken <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Lachend" /><!-- s:lol: -->

SLRN 596-252-583

Please Log in to join the conversation.

  • Doubleyou1969
  • Doubleyou1969's Avatar
  • Offline
  • Langdurig lid
  • Langdurig lid
  • Acces Denied...Game Over !!
More
10 years 3 months ago #3618 by Doubleyou1969
Replied by Doubleyou1969 on topic Re: Maten CB6000S
Of dat die problemen onder controle zijn inmiddels...dat antwoord moet ik je helaas schuldig blijven. Als je verder zoekt, ook op Engelstalige en Duitstalige fora, dan kom je dit probleem veelvuldig tegen. Het kan natuurlijk de oudere series zijn waar ze het over hebben, maar dat weet ik dus niet.
En laat je zeker niet foppen, de 'verchroomde' CB6000 is gewoon een plastic variant met een chroom gepolijst verlaagje, of dat plastic heeft die chroomkleur, dus zeker geen metaal. Je kan inmiddels wel hetzelfde model krijgen in RVS, maar dan moet ik even de link voor je opzoeken van het weekend.
Als je eerst begint met een CBXXX, en daarna een rvs wilt hebben kost het nog meer. Voordeel is wel van de cb serie, dat je kan spelen met de ringen en spacers, om zo tot een voor jou goede maat te komen. Die afmetingen kan je dan aan 1 van de fabrikanten doorgeven zodat ze met de tijd je nieuwe khg op maat voor je kunnen maken, zo hebben de meesten het gedaan. Je moet toch ergens beginnen, niet dan?

Succes ermee, en als je vragen hebt dan horen we het wel...

Grtz Doubleyou

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.146 seconds
Powered by Kunena Forum