slaappakje

More
8 years 7 months ago #5234 by zois
slaappakje was created by zois
Omdat de nachten wat frisser kunnen worden, en ondanks dat ik 's nachts een broekje over de gordel draag zodat mijn vrouw niet dat koude staal aanvoelt hebben we samen met even googlen iets gevonden wat een "leuker" alternatief is ! n.l een Hansop met korte pijpen en korte mouwen EN met een rits op de rug zodat ik hem niet uit kan doen.
En wat het extra speciaal maakt is dat er ruimte is voor een luier !! Dus voor alle (on)gemakken geschikt.
Eigenlijk is het voor personen die zich te pas en onpas uitkleden en niet zindelijk zijn,maar voor ons is het ws de ideale oplossing voor de nacht want zoals me meegedeeld werd. SUPER ! Dan kan je met een luier over de belt lekker slapen,en zelfs die kan je niet uitdoen!!
Voordegene die willen weten wat en hoe,moet je eens op de site van 4Care kijken in de kolom hansop!

Ik ga er in ieder geval vannacht mee slapen,en ben benieuwd hoe het bevalt.

In ieder geval denken we een leuke tip voor de koude wintermaanden,want ze zijn er ook met lange mouwen en pijpen met voetjes <!-- s:ok: --><img src="{SMILIES_PATH}/oke.gif" alt=":ok:" title="ok" /><!-- s:ok: -->

File Attachment:

Please Log in to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #5236 by bacardi
Replied by bacardi on topic Re: slaappakje
Is zeker interessant! Ook al draag ik geen luier het idee is zeker goed.

Hoe was de nacht? Lekker warm? Haha

Please Log in to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #5237 by dlrob
Replied by dlrob on topic Re: slaappakje
Wat een heerlijk pakje. Fantastisch om verplicht met je luier over je kuisheidsgordel zo'n pakje te moeten dragen. Veilig is het zeker, en nog lekker warm ook <!-- s;-) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif" alt=";-)" title="Knipoog" /><!-- s;-) -->.

Heel veel plezier hiermee!

Please Log in to join the conversation.

More
8 years 7 months ago #5238 by zois
Replied by zois on topic Re: slaappakje
Het zit top! Geen blote rug met woelen, en het is een soort tricot dus lekker warm. Maar je hebt wel even hulp nodig met de rits op de rug.
Verder na de eerste nacht pakje aan bijna de gehele dag aan moeten houden met een lange joggingbroek,want de bovenkant is net een soort t shirt,dus niet echt opvallend.

Moet eerlijk zeggen dat we er beiden happy mee zijn. Ik geen kou.en mijn vrouw geen koude belt en nergens aan te komen!!

Please Log in to join the conversation.

More
8 years 6 months ago #5249 by zois
Replied by zois on topic Re: slaappakje
Vanaf vrijdagavond, na thuiskomst gedouched, slaappakje aan en wilde tv gaan kijken toen mijn vrouw zei. Goh, we hebben niet veel te doen behalve wat huishoudelijke dingen in huis. Zullen we je pakje eens gaan gebruiken waar hij eigenlijk voor dient ?? Ik begreep het eerst niet helemaal,Nou zei ze,gewoon! Je gaat nu je luier aandoen,een plastic broekje erover en je slaappakje weer aan ,EN dat houd je gewoon tot zondagmiddag voor we weg moeten aan. Ik zal zaterdag je luier wel verschonen. Maar dat lijkt me wel leuk. EN het is niet zo zichtbaar als een echte babyoutfit!
Dus zo gezegd ,zo gedaan. En ik moet zeggen,wel heel vreemd hoor. Nou die luier niet echt,maar de hele dag en nacht in combinatie met zo'n krakend plastic broekje stoffen en stofzuigen. en gewoon tv kijken is wel vreemd en we moesten er samen wel om lachen! Want dan was ik bvb aan het stofzuigen en dan kreeg ik zo'n klap tegen mijn krakende billen,en ze lag in een deuk!!
Mijn vrouw heeft zaterdag de luier verschoond, en mij weer aangekleed.
Alleen de nachten vond ze wel wat vervelend,watr geluid betreft maar daar zijn oordopjes voor uitgevonden zei ze! Verder wel voor herhaling vatbaar.
Nu gaan we direct weg dus, alles uit ,lekker douchen en weer tot de &quot;gewone&quot;orde van de dag.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.135 seconds
Powered by Kunena Forum