zomaar een "update "

More
8 years 4 months ago #5297 by zois
zomaar een "update " was created by zois
Het is de laaste tijd wat rustig op het kh forum, En natuurlijk kan het op een bepaald moment zo zijn dat er weinig nieuwigheden te vermelden zijn. Zo ook bij mij ( ons drieen),Maar ik en de Dames dachten zo van; Even de huidige stand van zaken eens vermelden.
Na de laatste plaatsingen van mij over het slaappakje is er niet zoveel veranderd. Natuurlijk zit ik nog steeds op slot en net voor de feestdagen,heeft onze vriendin in samenspraak met mijn vrouw het "slaafzijn"bij haar wat veranderd (uitgebreid) maar daarover direct iets meer.
De kerstdagen wederom doorgebracht in het rode plastic luierpakje en de Dames goed verzorgt. Ben alleen tussen kerst en oud en nieuw wat ziek geweest en heb enkele dagen ziek in bed gelegen,waardoor ik door onze vriendin "verzorgt" werdt dwz luier aan,slaappakje aan onder de wol blijven EN vastgeketend aan de muur zodat ik echt niet mijn bed uit kon .Tevens werd ik gevoerd,want dat "hoorde "bij de verzorging vond ze.
Verder heeft mijn vrouw ook nog eens geprobeerd of er leven in mijn penis te krijgen was bij een was /scheerbeurt maar nee hoor. Hij is gewoon blijven hangen en is dus weer op slot gegaan. En als je me eerlijk vraagt of ik het erg vond dat hij niet stijf werd. Eigenlijk niet!
Omdat ik regelmatig slaaf van onze vriendin ben,en mijn vrouw daar ook wel eens deel van uitmaakt,maar ze toch wel eens moeite had met mijn oa gezichts "uitdrukkingen" en onze vriendin het daar afe en toe ook wel eens mee eens was,krijg ik nu meestal gelijk na binnenkomst een masker of hoofdkap op zodat het wat onpersoonlijker wordt. En na bvb zo'n dag echt alle beslissingen incl toiletbezoek ( luier dus) over te laten aan onze vriendin, en dan ook nog eens zonder spraak of zicht of beiden voelt wel heeeel bevrijdend.
Verder is er eiegnlijk niet zoveel te vermelden behalve dat ik nog steeds gelukkig ben met de situatie en mijn vrouw en onze vriendin ook,dus wat wil een mens nog meer ??
Zois en de Dames.

Please Log in to join the conversation.

  • 's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
8 years 4 months ago #5304 by
kun je wel zien door de kap of ben je dan de hele dag blind?

Please Log in to join the conversation.

More
8 years 4 months ago #5305 by zois
Replied by zois on topic Re: zomaar een "update "
Natuurlijk als ik huishoudelijke taken moet doen kan ik kijken,maar als ik opgesloten wordt,of even "niet nodig ben" worden de ooggaten afgesloten.

de DAMES hebben het eigenlijk ingevoerd om het zo onpersoonlijk mogelijk te maken, zodat er een verschil onstaat tussen ons gewone priveleven of als we bvb "gewoon "bij onze vriendin op visite gaan.
Of als ik er ben als slaaf. Want dan is een totaal andere situatie.

Please Log in to join the conversation.

  • 's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
8 years 4 months ago #5306 by
Lijkt me heel juist en volledig terecht.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.112 seconds
Powered by Kunena Forum