Zoekende om mijn vrouw er bij te betrekken

 • 's Avatar Topic Author
 • Visitor
 • Visitor
7 years 9 months ago #5630 by
Na wat omzwervingen op buitenlandse fora, nu een nederlands forum gevonden. Leuk.
Korte intro, ben man, rond de 40, op zoek naar verdieping van mijn sex leven.
De laatste 2/3 jaar aangetrokken tot de concepten orgasme uitstellen, tease denial, female led relation ship, devotional sex, wellicht chastity.
Lezen over deze concepten heeft bij mij tot de volgende inzichten/acties geleid.


- Eigenlijk deed en doe ik al veel in het huishouden, dus eigenlijk geen motivatie voor mijn vrouw om over te gaan tot een dergelijke levensstijl. (mijn vrouw is erg vanilla) -> bepaalde aspecten herken ik dan ook niet in veel beschrijvingen (straffen, en de motivatie voor een vrouw om dit te willen)
- Desondanks heb ik besloten om mezelf niet meer af te trekken (tot ejaculatie) (sinds een maand of 4)
- Ik merk hierdoor wel dat ik geiler, maar ook ' liever' naar mijn vrouw ben (alleen niet dusdanig dat ik dit weer aan haar merk). Daarnaast voel ik me energieker, in die zin dat ik meer wil doen (klussen die blijven liggen, sporten etc)
- Ik heb bij mijn vrouw aangegeven dat het meopwind als ze bepaalt of ik mag klaarkomen. Dit vind ze toch wel raar merk ik.
- Een keer heb ik er voor gekozen om na penetratie niet klaar te komen. De dag erop was zeer opwindend voor mij, kon alleen maar aan haar denken, en anticipatie voelen voor de keer waarop ik wel zou mogen. Voor haar was het meer van, oh nu moet ik zeker weer omdat jij gisteren niet bent gekomen.
- Mijn vrouw weet eigenlijk niet af van mijn zoektocht op dit gebied. Echter mondjesmaat prober ik soms iets aan te bieden (zoals al genoemd).
- Mijn vrouw kan eigenlijk heel goed 1 a 2 weken zonder sex. Uiteraard heb ik geregeld erecties, die niet vanuit het " spel" genegeerd, maar gewoon genegeerd worden. De " ik ben moe" / " ik heb hoofdpijn" zinnen. Probleem is dat ik vaker behoefte heb aan de ' tease' .
Ik wil dan ook niet opdringen, en de verwachting wekken dat ik elke keer sex wil. Al zou ze maar 5 minuten teasen, en dan zeggen, dit weekend meer ofzo..

Tsja... lastig.
In ieder geval maar weer eens van me af geschreven.

Maar wellicht iemand herkenning of tips?

Thanks.

Please Log in to join the conversation.

 • ConradsDroom
 • ConradsDroom's Avatar
 • Offline
 • Nieuw Lid
 • Nieuw Lid
 • Gekuist door Clementinesdroom
More
7 years 8 months ago #5632 by ConradsDroom
Replied by ConradsDroom on topic Re: Zoekende om mijn vrouw er bij te betrekken
Beste Ivanhoe,

Welkom op het forum!!

Deels is je verhaal herkenbaar. Ook ik heb mijn vriendin eerst moeten introduceren in de wereld rondom kuisheid.

Tsja, op een bepaald moment zul je toch met de billen bloot moeten en het bij haar aan moeten geven. Ook ik heb dat gedaan. Eerst haar voorzichtig wat aangeven en uiteindelijk op een avond de moed verzameld en haar verteld over deze interesses. Wat ik voor mezelf heb gedaan is heel bewust deze verhalen weg te houden van al te extreme ver van haar bed show waar ik zelf ook geen interesse in heb. Wees heel duidelijk en eerlijk wat je er precies interessant en opwindend aan vindt.

Mijn vriendin ging in eerste instantie geheel voor mij mee in mijn kuisheidsfantasie, maar inmiddels zou ze het jammer vinden als we er mee zouden stoppen.

Hoe zou je het zelf willen aanpakken?

Groet,
Conrad

Vanaf 1 augustus 2016 praktisch 24/7 op slot

Please Log in to join the conversation.

 • 's Avatar Topic Author
 • Visitor
 • Visitor
7 years 8 months ago #5645 by
Dank je Conradsdroom voor je reactie.
Fijn dat je iets herkend.

Tsja, hoe zou ik het willen aanpakken. Da's nu een beetje mn punt.
Ik heb inderdaad wel een paar dingen aangegeven, alleen nog niet heel veel.
Ik heb haar verteld dat het me opwind als zei bepaald wanneer ik een orgasme heb, en dat ze na een vrijpartij mij mn orgasme mag onthouden. Dit is 2 keer gebeurd nu, waarna ik uiteraard een aantal dagen extreme opgewonden was. In deze tijd heeft ze me geplaagd geteased.
Op dit moment zitten we eigenlijk weer een beetje in een oud patroon.

Eigenlijk zou ik eerst nog voorzichtig wat dingen willen aangeven alvorens er echt een ' serieuze' zaak van te maken.
Immers, ik ben niet ongelukkig <!-- s;) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif" alt=";)" title="Knipoog" /><!-- s;) --> Het is enkel een idee dat me al langere tijd bezig houdt, wat me onrustig maakt, en waar ik dus iets mee wil.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #5646 by dlrob
Hi Ivanhoe,

Allemaal zeer herkenbaar. Ook ik heb een erg vanilla vriendin die ik al een paar jaar geleden heb proberen uit te leggen wat mij zo in kuisheid aantrekt. Zeker in het begin dat we het er over hadden kon ze er niet zoveel mee en snapte ze het ook niet echt. Ze begreep wel dat het echt iets is wat ik leuk vind en bij mij hoort. Ik heb toen een keer een kuisheidsgordel besteld (met haar medeweten) maar dat vond ze eigenlijk helemaal niets. Ben deze gaan dragen en heb haar er niet teveel mee lastig gevallen. Zeker ook niet verborgen, maar geen verwachtingen bij haar neergelegd. Ik merkte dat ze er langzaam aan ging wennen, al werd t nog steeds niet haar ding.

Na verloop van tijd heb ik haar de sleutel gegeven, en ook daar moest ze weer aan wennen. Zo kwamen we (ik) steeds een stapje verder. En dat is ook logisch, bij jou is t al een complete fantasie waar je inmiddels veel over hebt gelezen. Voor haar is het allemaal nieuw en dan ook nog eens niet haar ding.

Probeer haar dat alles uit te leggen, gewoon op momenten dat jullie er allebei de tijd voor hebben. Ga het niet opdringen, dan wordt de weerstand alleen maar weer groter. Mijn vriendin heeft echt ingezien dat het iets is waar ik heel erg van kan genieten.

Inmiddels na heel veel praten en proberen ben ik zover dat ik af en toe een zeer effectieve carrara gordel draag waarvan zij de sleutel bewaart. Dat doet ze zeer bedreven, ze laat niets los en ik heb dan werkelijk geen idee wanneer ik weer vrij mag. Soms verwent ze me dan, soms zegt ze dat ik t zelf maar even moet doen. Nog steeds doet ze het voornamelijk voor mij al heeft ze ook echt wel in de gaten dat ik anders ben tijdens opsluiting (beter <!-- s:-) --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif" alt=":-)" title="Lach" /><!-- s:-) --> ). Het lijkt of ze er zelfs enig plezier in heeft.

Anderzijds mis ik ook nog wel de tease en denial, maar wie weet wat de toekomst nog brengt, ben al erg blij met haar begrip en sleutelhouderschap op dit moment. Kleine stapjes.

Heel veel succes, en als je nog vragen hebt, gewoon stellen.

Rob

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.117 seconds
Powered by Kunena Forum