Onze Yentl schreef in de email al naar me:

Die zag ik niet aankomen hahaha. Ik schrok me een hoedje toen ik het aantal dagen zag. Ik dacht dat klopt niet. Klopt dus wel!

Maarja, bij kuisheid zeggen ze ook “Be  careful what you wish for”.

Even verwerken dit…

Om er later achter te komen dat ik mijzelf dus vergist heb..Lief van hem om dat even te melden natuurlijk... Maar ook niet erg slim.

Nu staan er een goede 30 dagen extra op zijn teller, en ik was er zelf nooit achter gekomen dat ik een vergissing gemaakt had met die datum hoor!

Maarjah, eerlijkheid duurt in dit geval dus langer :)Hij moet ook niet teveel klagen, anders verander ik gewoon de spelregels tijdens het spel. als sleutelhoudster mag ik dat.. toch?

Voor nu zijn de regels als volgt...

  1. er loopt een eindtimer die op dit moment op de zondag het dichtst bij 1 november eindigt.
  2. zijn carlilock timer is veranderd in een timer van wanneer hij definitief vrijkomt naar een timer die aangeeft wanneer hij mag dobbelen voor een beetje vrijheid.
  3. die dobbelsteen gebruikt dit schema:

    De (carlilock) timer krijgt een nieuwe functie van me :DAls de timer is afgelopen, dan grijpen we naar de dobbelsteen…1x gooien en je gooit een 6.. dan mag hij 1 uur af.. totale vrijheid1x gooien en je gooit een 1.. af doen, scheerbeurt geven en weer om1x gooien en je gooit een 3.. nog 3x dobbelen, 2x 6 of 2x1 is definitief vrij, je mag ook kiezen niet te dobbelen, want anders komt het er in dagen bij... dus 1x3 en 1x2 is 5 dagen verlenging...1x gooien en je gooit 2, 4 of 5… da’s pech!

  4. klagen = langer dragen...